Citiraj:
Autor Ziiky
Na 17ici mi ne radi dts passttrough, ni dtsma, ni ddhd.
|
To sam i ja maloprije primjetio. Igrao se s postavkama kad najednom na filmu nema zvuka. Kad sam poisključivao sve te opcije sve se vratilo u normalu.
Ne znam ni sam što bi mislio o Kodi-u. Full je praktičan u nekim stvarima i sve je na jednom mjestu, ali kad gledam ripove u 720p/1080p... nije to ni blizu kvalitete filma/serije kao kad se skine sa "torrenta". Razmazili su me privatni trackeri
Što hoću da kažem, nije isto gledati film 1080p (3gb) i taj isti film (10gb). Na mobitelu mi je to sve super izgledalo ali na 50" tv-u, ni blizu. Znam da ovim nisam otkrio toplu vodu, samo kažem

Možda bi donekle Realdebrid ili još bolje Premiumrize riješio taj problem. Premiumize ima odličnu foru sa svojim torrent/cloud shemom i onda preko njegovog addona na kodi-u gledate sve što ste mu zadali da skine u profilu vašeg accounta. Podržava i sve poznatije kodi addone. Quasar sa Burstom sam probao, ali nije me zadovoljio. Vraćamo se opet na početak priče gdje javni trackeri uglavnom imaju manje kvalitetne ripove. Ajde, za serije je bolja situacija.
Ace Stream preko Phoneixa radi odlično, što mene kao ogromnom ljubitelja sporta iznimno veseli. Sad mogu gledati praktički što god hoću u hd kvaliteti što je ogroman korak naspram onoga što sam imao ranije.