View Single Post
Staro 05.02.2017., 12:18   #6758
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pozdrav svima,

Jučer sam napravio jednu užasno glupu stvar.

Kupio sam novi Samsung Galaxy S7 od privatne osobe, čovjeka našao na njuškalu i našli se u kafiću da napravimo primopredaju. Sa mobitelom sve super, novi mobitel sa garancijom dvije godine i računom. Kupljen je u T-Comu na pretplatu.

E sad, dogodilo mi se nešto što se meni nikad ne može dogoditi (barem sam do sad mislio da se ne može ). Negdje sam po putu do auta / na parkingu, u kaficu izgubio račun. Račun sam dobio od čovjeka 100% jer sam ga gledao u kafiću kad smo sjedili.

Pola sata kasnije kad sam skužio da sam negdje izgubio račun išao sam provjeravat, pitao u kafić, računa nigdje.

Kontaktirao sam T-Com i rekli su mi da samo osoba koja je kupila uređaj može dobiti račun, okej, zovem tipa koji mi je prodao mob, kaže da on je on uzeo mobitel od drugoga tipa za jeftiniju cijenu bla bla, okej zovem ja drugog tipa, drugi tip kaže da je mob uzet od trećeg tipa od kojega je nažalost izgubio kontakt, a imena i prezimena se ne sjeća. Zvuči nevjerojatno ali je istinito. Ja sam sada u potpunoj izgubljenoj situaciji radi svoje nesposobnosti i zaboravljivosti i ne mogu nikako ostvariti jamstvo na uređaj, ukoliko se nedaj bože nešto desi.

U T-comu su rekli da ukoliko imam ovjereni jamstveni list, da nema problema. Međutim moj jamstveni list iz kutije NIJE ovjeren. Putem IMEI broja mi nedaju nikakve podatke o vlasniku jer je to "privatno" i oko toga ništa ne mogu.

Imam li možda još kakvih opcija za probati da dobijem tu garanciju? Mogu li tražiti T-Com da mi jednostavno uvjeri jamstveni list? Vide po IMEI broju da je kupljen kod njih. Iako već znam da će tražit opet vlasnika ili račun za ovjeravanje lista. :/

Hvala svima na pomoći unaprijed.
Reedy je offline   Reply With Quote