View Single Post
Staro 03.02.2017., 21:40   #1497
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor imart Pregled postova
@Sn4k3 koja je to non-root ad block apk koja radi kao adaway? Probao sam neke i usporavaju internet ili jedu bateriju. Root koristim sa svrhom a ne iz zabave. Prvenstveno se to odnosi na starije mobove. Mnogim ljudima se zivot mobitela produljio nekim custom romom. Nema svatko novaca za novi mob pa na svoj HOX ili SGS3 stavi CM ili aosp based rom (sada lineageOs). Takav telefon je postao prespor i zapeo na 4.4.2 ili starijem, sa kojim im neke vazne apk ne rade. A kad se na njega stavi 5.0 ili.6.0 postaje opet upotrebljiv. To je RL scena.
Trenutno koristim Adguard sa placenom licencom i zadovoljan sam. Istina, zna utjecati na bateriju ako koristis high-quality filtering method. Stavis high-speed ili simplified (ovisno o potrebama) i nema problema. Postoji i block-this, mali besplatni vpn koji isto blokira reklame ali nije tako ucinkovit kao Adguard. Znam da nema prave zamjene za adaway ali jbga, jos ne zelim trigerati knox na svom mobitelu jer sam zadovoljan alternativom. Kazem ti, takoreci do s7-ice meni su flashanje romova i tweakanje kernela bile dnevne radosti ali sad sam ocito malo prestar za te stvari a i nemam vise vrimena ko prije...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 03.02.2017. u 21:46.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote