Evo da malo opišem svoje vjerovatno zadnje iskustvo sa Optima Telekomom.
Naime selio sam privremeno na stan u Osijek te sam radi osobnih i poslovnih potreba morao uzeti neki priključak na net. Od svih operatera jedino mi je odgovarala Optima zbog nove ponude bez ugovorne obveze i bez plaćanja pristupne naknade. Malo je skuplje ali opet dobro jer sam na adresi privremeno.
Telefonski naručujem uslugu TO2/20 te mi govore da će kroz par dana na lokaciju doći djelatnik Hrvatskog Telekoma odradit provjeru i spajanje linije na centralu a zatim djelatnik Optima Telekoma sa ruterom da to sve spoji provjeri itd itd. Napominjem u razgovoru da za kuću u koju sam uselio neznam jel postoji spoj na glavni ormarić na adresi (u kući ima utičnica ali to je sve što znam). Kažu mi da nema problema da ako nema linije od kuće do ormarića (to je dvorišni stan sa više kuća) da je to njihova obveza provest paricu to mog tavana ili utićnice.
Dolazi nakon par dana djelatnik HTa, dovodi liniju do kutije na ulazu u dvorište... provjerava kod mene u kući utićnicu i naravno nema linije, negdje je prekid. Kaže on tu ništa ne može. Njegovo je da dovede do ormarića a dalje je obaveza Optime. Prolazi jedno 2 dana dolazi djelatnik Optime donosi ruter spaja.. ja kažem o čem je rijeć, on nema pojma govori mi da si moram dovest paricu do kutije da oni to ne rade. Kupi moj ruter i kaže da nazovem kad spojim. Mislim prvo su me muljali da će to oni odradit onda mi govore da to moram sam. Još uvijek nisam siguran tko to mora al s obzirom na sve to sam mogo riješit 2 tjedna dok sam ćekao da se oni pojave. Brzinski isti dan kupujem UTP i provlaćim po tavanu i kanalicama UTP kabel tamo do kutije. Javljam liku isti dan da je riješeno. Sva sreća pa je doneke djelatnik Optime bio ispravan dolazi odma drugi dan da me prikljući.
Spojim se ja na net i vidim da mi je brzina po ugovoru. Prema ugovorenom prvih 6 mjeseci bi trebao dobiti maksimalnu stabilnu brzinu parice. Zovem optimu da pitam jel slučajno nije ukljućeno i jel problem u nećem drugome. Ženska sa podrške mi govori da je to maksimalna brzina i da ne mogu pustiti brže. Mislim pravi me budalom jer točno vidim u postavkama routera kolka maksimalna moguća brzina i kolka je ograničena brzina Upload/Download. Isto tako na speed testu se može vidjet da se popne na 20mib downlad i tu ga zakuca. Očtio je bilo da imam ograničenje na 20mbit a ne da mi je puštena full brzina. Al dobro nije da mi treba prebrz internet za moje potrebe i to sve ignoriram.
Saznajem da ću uskoro morat izaći iz te kuće te zovem Optimu 28.12 da mi se prekine ugovor i ugasi linija. Napominjem da ako je moguće da se to odradi s krajem 12 mjeseca ili eventualno tokom 1mj. (nemam sumnje da će se odraditi u roku nekoliko dana). Pokraj svega iz podrške za korisnike mi govore da se neće naplatiti cijeli mjesec nego do dana kad se ugasi linija. Mislim si ajde nema veze ako uđe u 1mj.. prekasno sam javio da mi se do 1.1 ulazi pa ono.. par dana nije problem.
Iz podrške mi govore da je zahtjev zaprimljen i da će me kroz par dana zvat sa odjela ugovora da se potvrdi moj zahtjev i da se linija ugasi. Zahvalim se čovjeku i narednih dana ćekam poziv.
Zovu me nakon više od 2 tjedna u subotu (14.1.2017.) da su dobili zahtjev ali radi potvrde svega toga da ispunim obrazac koji će mi sad poslat na mail te da ga skeniranog vratim zajedno sa kopijom osobne. Odradim ja to u roku 30 min i vratim im mail. Napominjem da sam ja već naveliko ugasio liniju i iselio. Ok znam da to nije opravdanje što ja nisam koristio ali 2 tjedna da me kontaktiraju. Isto tako pitam na koji naćin se mora vratiti ruter te mi govore da će mi se javit radi preuzimanja na mojoj lokaciji ili prema dogovoru od strane overseasa. Još mi se ispričava na moje negodovanje da dugo to traje jer su bili praznici pa su zaposlenici na godišnjima.
Prolazi opet točno 7 dana (21.1.2017.) te dobijam mail da su oni zaprimili zahtjev te da ću biti obavješten putem maila kad to bude realizirano. Mislim si WTF se to toliko odugovlaći
Danas je 3.2 te još nikakvog odgovora. Vidim da mi je "moj telekom" račun ugašen tj da ne postoji. Zovem podršku da mi daju podatke za plaćanje da se toga riješim te naravno ... puni iznos računa za cijeli mjesec. Oni su to realizirali eto baš jučer (znaci morat cu platit za 2 dana u drugom mjesecu). Pitam što sa ruterom jer mene nitko nije zvao, kad će se poslat overseas. Sad odjednom neće overseas doć nego ja sam to moram poslat poštom za ZG na njihovu adresu o svom trošku naravno.
Totalno sam razočaran uslugom jer su me višestruko lagali i zavlačili. Nije moguće da cijeli proces je trajao od 28.12 do 2.2 da oni meni ugase prokletu telefonsku liniju. Malo sa razgovorom kolega koji su nekad radili u optimi kažu da oni to rade namjerno samo da moraš platit što više.