View Single Post
Staro 03.02.2017., 14:52   #25
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
sto je tebi Doktore problem u novom RE, mehanika igre ili nedostatak scary atmosfere?
Ma igra je meni dobra, ali mi pun kufer interneta koji je karakterizira kao scary. ako je to ljudima scary onda zbilja treba uvesti taj vojni rok

meni je igra zabavna, samo izazova nema, gura te kud moraš ići i neprijatelji su malčice nezanimljivi. Chase elementi i hvatanje su mi bezveze u bilo kom horocu, dok ajde, jump scare još podnosim. Igra je ok, i to je to, za ubit vrijeme i malo osjevžit se nečim svježim u moru generike od coda, bf i ostalog.

Outlast i slenderman su mi zadnji ostali u pamćenju kao jako dobre, igrao sam dok je cura kraj mene pišala od straha

Amnesia mi nije sjela, iako objektivno odlična.
Cocdcote je odlična, igrao davno prijatelj i ja, kasnije puno akcije što je netko rekao, ali opet jaka igra, baš radi toga što manuel kaže, nisi superheroj.

Ovdje me smeta količina ozljeda nanešenih glavnom liku koji se i dalje polijeva alkholom po ruci i roka dalje. Ajde malo mašte, neg si šiva ranu, desinficra, stišće, krvari, baca bivacin po tome i tako, nešto tipa far cry.
itd itd igra je dobra, ali ima mjesta di su mogli i trebali dati više.