View Single Post
Staro 03.02.2017., 08:30   #24
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Naravno da silent hills (P.T. je bio samo demo) nebi ostao u kući i bez oružja. Isto bi išao van, mape, zagonetke, oružja... Kao i u uvijek do sada. Na kraju krajeva Norman Reedus na kraju dema ipak izađe van... To bi vjv bila najjača igra tog tipa. Šteta što je otkazano. Susrele se snažne ličnosti (da ne kažem teške) & veliki kreativci sa korporativnim interesima i ošlo sve u kuratz.
100% se slazem, i da dobro da si me sjetio da je na kraju N. Redus van izasao.

Sve u svemu novi RE je onako ko dobar tresh film, nje scary u stilu kojem ljudi poput prdiPiea vriste na njega, ali da ima dobar environment design i atmosferu ima

@also CoCth je vrh, nedavno opet odigrao, shogoth u rafineriji je nocna mora bio prvi put kad sam igrao

Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
dobro kazano Manuel, uglavnom* se slazem sa svim.

*- (uglavnom je zato sta sam cita svojedobno intervju s onim mikamijem koji je tvorac RE serijala, i lik je kaza da su namjerno isli na semu direct-to-video akcijskih filmova nizeg ranga kvalitete, sto je itekako vidljivo iz katastrofanog voice actinga, smijesnih dijaloga, drvenih pokreta likova - ok, svaka igra iz 90ineke danas izgleda drveno, al RE je stalno bia takav

sta se ctulhua tice, danas bi takav pristup vjerojatno bia zanimljiv manjem broju igraca...sta bi se neko sulja ako moze uzet minigun i poravnat mapu u hipu?? dying light je od svjezijih naslova nudia dobru dozu survivala na pocetku igre, steta sta lik prerano postane superman pa se osjecaj nemoci u nocnim terminima pogubi...
Mislis na ovo https://www.youtube.com/watch?v=UWo0Hhx07Pc "jozzzeeeff"