View Single Post
Staro 03.02.2017., 01:38   #1700
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor chem1990 Pregled postova
ne kontam zasto switch... 500 puta sam napisao valjda... router u ont, a speedport u lan od routera, setiran sa vlan-om kako treba za telefon.
zato kaj zadnji puta kad su mi vratili fw. na 038 prilikom restarta nakon updata na .038 atomatski se vratio na .039,i od onada mi više nisu htjeli vračati firmware,a i plus je taj da preko speedporta mogu i maxtv koristiti pa mi ostane port više na mom ruteru,sutra ili u ponedjeljak ču dobiti TP-Link AV1000 2-Port Gigabit Passthrough Powerline Starter Kit,pa ćemo da probamo ,dal je moguće preko njega se riješiti kanalica i paralelno spojiti speedport i vlastiti ruter ,zamišljeno ovako ont na sam ulaz u stan ,prvi šteker mi je odmah kraj ulaznih vratiju pa ako sve prođe kak treba mogu birati gdje će mi biti router u stanu neću više biti osuđen na jedno mjesto,ako prođe paralelno spajanje piknem još jedan uređaj i postavim speedport za tel i maxtv u jednu sobu ,a moj ruter u radnu sobu,žena dobije svoj mir ,ja dobijem svoj ,i svi preduvjeti za dug i sretan brak su tu

p.s. tendencija mi više nije dobiti voip(klasični telefon mi je totalno nepotreban imam u prosjeku 10 poziva mjesečno 8(da nema speedporta ko zna dal bi bilo i tih 8) u pravilu na 08009000 + 2 ambulanta za tablete pozivi prema meni 2 mjesečno od firme za ispitivanje tržišta i tu uvijek ista tema -što mislim o HT-u),tendencija mi je sačekat kraj ugovora i preč na iskon optiku samo internet,do onda će valjda i optimi, t-com dozvoliti korišćenje optičke infrastrukture,a i nešto se prića da bi mogao i h1 biti u tom kolu pa ko da više za što manje para - ima me u budučnosti

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 03.02.2017. u 01:57.
skalar je offline   Reply With Quote