Tema: Overwatch
View Single Post
Staro 02.02.2017., 11:52   #744
udarnik60
Premium

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Čekaj, ti si se uključio u razgovor i govoriš nešto što nema smisla, spominješ quick play, ja ga nisam nigdje spomenuo. Govorimo o broju boxova koliko možeš osvojiti s obzirom na vrijeme igranja.

Ja igram 5 sati tjedno cca. I igram arcade i quick. U competitive da osvojiš 5 boxova trebaš dobiti 5 levela. U isto vrijeme kad dobiješ 2 levela u arcade, usput dobiš još 3 boxa.

Ako ti tvrdiš da možeš dobiti 5 boxova za sat-dva igranja u competitive (što možeš u arcade), smiješan si

+

evo ti quote s overwatch foruma:
A da se malo smiriš? Čovjek ispod tebe je rekao da mu ide sporo XP u comp a nije mi se dalo citirati nego sam mislio da su ljudi razumni i mogu shvatit pa sam i lijepo započeo rečenicu u novom pasusu i nadovezao se na competitve. nigdje nisam rekao ovo što ti pričaš. A ti si trabunjao o broju boxova koji se dobivaju kroz arcade, iznio netočne informacije(prvo si rekao da se dobije 9 boxova, pa 4...) i onda krenuo u napad ne mene da pričam gluposti.

Izvor te tvoje matematike. Neki lik je dolje izračunao da nakon iste količine igranja quick play daje 7k XP više no nemaš bodova za golden wpn. I to jasno ovisi jel dobivaš, kakve su ti medalje i je li igraš quick play jedan za drugim. Tako da što se tiče XP QP je neznatno brži ali bez mogućnosti golden wpn. Arcade je jednom tjedno i nema nekog smisla ga računati ovdje. A ta 3 boxa se rješe za doslovno manje od pol sata ako igarš 3v3 npr a ne tvojih 17 matcheva.
udarnik60 je offline   Reply With Quote