Citiraj:
Autor Cuky
Hikvision je jako dobar. Imas dyndns opcije na njemu, mozes podesavat kad da ti okida sliku, kolko cesto, dal da ti to salje na mail. Recording server mozes vrtit na pc-u, a za mob ima dobre i jednostavne aplikacije (ivms-4500, pogledaj u storeovima).
To je ipak profi oprema tako da nemas brige i petljanja kao s ostalim kinezima.
|
Citiraj:
Autor Pupo
Imam par pitanja
Dal mi je bolje uzet kineski(HJT) 1080P komplet prek ejeba, il recimo 720P Hikvision kod nas? Podjednaka je cijena oba kompleta.
I pitanje broj 2, vidim da su ove kamere koje se spajaju BNC-om na centralnu jedinicu nešto jeftinije od IP kamera. Koliku mi to igra ulogu, odnosno koliko dugačak kabel mogu staviti između kamere i centralne jedinice(nekog jado kabela, ne sad super duper oklopljenog i slične egzotike)?
|
Evo ja se slažem s kolegom Cuky, ja ih imam i koristis ivms4200 client (bar ja) i možeš sve podešavati preko toga, snimanje, pregledavati po danu, satu, trajanju snimke, spremati slike videe, konfigurirati kamere, osjetljivost istih, zabranjene zone, obavijesti..., za mob isto aplikacija ivms 4500 preko koje mozes i reprodukciju i isto ima dosta opcija.
Ja konkretno imam 5
http://www.cctvkits.co.uk/hikvision-...ixed-lens.html
s tim da su mene nesto jeftinije ispale.
Snimač je: DS-7204/7208HUHI-F1/N
i u njemu je 1TB WD purple.
E sad, sve ovisi za što ih trebaš, po danu su super, po noći sve ovisi kolika je osvjetljenost i koliko ti IR osvjetljava, ove moje love i po noći tj hvataju i na 30m, ali osim što vidiš nekog, nećeš mu lice prepoznati, za to uzmeš sa 3-5Mpix pa možeš zumirati i vidjeti bolje, na mojima kad zumiraš naravno gubiš kvalitetu.