View Single Post
Staro 01.02.2017., 21:59   #818
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Po danu...ne bih rekao da su PUNO bolje... odn ti si prvi koji tako piše...ako ne pišemo o edgeu, već o običnom S7..ipak, S7 radi odlične fotke i po noći...
Whaaat?
S7 i S7 Edge imaju istu kameru. Jedina razlika izmedu ta dva modela je veca baterija i ekran u korist Edge-a.

Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Treba reći i da je S6 i dalje osjetno skuplji mob pa čak i ako se gledaju cijene na njušci (uspoređujem samo nove a ne rabljene mobove). Razlika je min 500 kn. S tim da nije sve u kameri, jel. Na kraju priče P9 kamera će zadovoljiti 90% ljudi....realno je jako dobra a ostalima i picajzlama ostaje s7 edge, lumia 950, ajfon 7, G5, HTC10....a to treba i malo više (ili puno više) i platiti..
Iako, ako mene pitate..ako se gleda ozbiljno fotkanje onda bolje da se primimo nekog dobrog fotića..ili ko moj ludi frend, snimat s go pro kamerom a upravljat preko appa...haha Mislim, kamere na mobu su ionako zamišljenje da se šeraju putem vibera i sličnih aplikacija i to većina i radi. Samo rijetki će tu fotku razvijati na foto A3 papiru i zoomirati 500% u photoshopu a da bi promijenili boju gumbića na košulji...
Opet kazem, imao sam oba ( S7 jos uvijek imam ) i radi bolje fotke. Evo moja usporedba pa baci oko.