View Single Post
Staro 01.02.2017., 09:48   #78
zag0
Premium

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
Bilo je jedno vrijeme CI kartice koje su radile sa Bnetom naravno bez njihove podrške. Ovak si mogao kupit određeni CI i radilo je. Samo ako si imao STB koji je u sebi imao karticu. Tko ima nove STB-e može to zaboravit.

Evo ovaj npr.
Exactly. I ja to još uvijek koristim. Ne mogu se prebacit niti na novi 3D paket gdje bi za 10 kn MANJE nego što sad plaćam dobio 3.5 puta BRŽI internet + free telefon jer svaka promjena paketa povlači zamjenu STB-a za ono govno od Albisa.

Tako da sam odlučio ne produljivati ugovor i onog dana kada će me prisiliti da ga zamijenim raskinuti ugovor i preći na neku drugu kombinaciju (MAXtv Sat s CI+ karticom / evotv s CI+ karticom / Terrakom s CI karticom plus internet koji će u tom trenutku biti najpovoljniji).

Nažalost, u Hrvatistanu operateri koji su jedini u mogućnosti ponuditi uslugu putem CI kartice (oni koji rade na DVB-u) to ne rade nego forsiraju IPTV i drljave STB-ove putem kojih nude razne interaktivne usluge koje rijetko tko koristi, ali su im ipak izvor dodatnih prihoda (videoteka, snimalica, itd.)
zag0 je offline   Reply With Quote