31.01.2017., 17:47
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Autor Igneos Eructid
bas sam jutros, bunovan i snen isao ceprkat po amazonu da vidim mogu li ubost hellfire i grafu...jedva nekako nasao neke koji salju u hr, ali brate, cijena ogromna...pa isao guglat neki sajt slican nabava.net samo za europu, i naletim na reddit dretvu gdje se jedna takva spominje...i odem tamo, ukucam sto me zanima i tek treci ducan po redu isporucuje u hr, neki jacob.de...ali cijena po mom gustu...i nis, ukucam broj kartice, chrome mi preveo stranicu sa svapskog polovicno, i pise valjda kupi, i ja racunam, kliknut cu pa ce mi dat da odaberem broj rata, kad ono kurac, naplatilo odma...i stize mejl, i vidim da sam u kosaricu stavio samo grafu, ne i hellfire, a postarina 25 Eur...i reko ko ga jebe, narucim jos i hellfire i platim jos 25 Eur...kako cu ovo platit, nek majka bozja zna, i jos me vjerojatno ocekuje zajebancija sa placanjem pdva i carine...koji sam ja kretencina, majke ti mile...
|
imaš idealo.de njemačka nabava
ma uskoro bi moglo da sve trgovine šalju kad će maknuti geo blocking samo pitanje kakve će poštarine biti makar i o tome se priča u svakom slučaju dobro za nas
btw ovo za VAT znači prebacuje se na HR ili se može birati između prodajnoga i našeg poreza? Barem je tako bilo prije. Ako se njihov VAT plati onda kada se ide u državu morao bi se dobiti povrat jel?
|
|
|