View Single Post
Staro 31.01.2017., 17:47   #222
intel freak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Igneos Eructid Pregled postova
bas sam jutros, bunovan i snen isao ceprkat po amazonu da vidim mogu li ubost hellfire i grafu...jedva nekako nasao neke koji salju u hr, ali brate, cijena ogromna...pa isao guglat neki sajt slican nabava.net samo za europu, i naletim na reddit dretvu gdje se jedna takva spominje...i odem tamo, ukucam sto me zanima i tek treci ducan po redu isporucuje u hr, neki jacob.de...ali cijena po mom gustu...i nis, ukucam broj kartice, chrome mi preveo stranicu sa svapskog polovicno, i pise valjda kupi, i ja racunam, kliknut cu pa ce mi dat da odaberem broj rata, kad ono kurac, naplatilo odma...i stize mejl, i vidim da sam u kosaricu stavio samo grafu, ne i hellfire, a postarina 25 Eur...i reko ko ga jebe, narucim jos i hellfire i platim jos 25 Eur...kako cu ovo platit, nek majka bozja zna, i jos me vjerojatno ocekuje zajebancija sa placanjem pdva i carine...koji sam ja kretencina, majke ti mile...

imaš idealo.de njemačka nabava

ma uskoro bi moglo da sve trgovine šalju kad će maknuti geo blocking samo pitanje kakve će poštarine biti makar i o tome se priča u svakom slučaju dobro za nas

btw ovo za VAT znači prebacuje se na HR ili se može birati između prodajnoga i našeg poreza? Barem je tako bilo prije. Ako se njihov VAT plati onda kada se ide u državu morao bi se dobiti povrat jel?
intel freak je offline   Reply With Quote