Citiraj:
Autor MeanBoss
S tim da meni tracking ne radi.. Ovaj Hungarian šta sam dobio..?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
|
Unutar profila na GearBestu pod orders i meni je sve zbrčkano. Odnosno zadnja 2 reda su neke šifre i ništa se ne može skužit ali idi ovako:
My orders -> Track your Shipment -> Hungary registered mail -> odvest će te na
www.17track.net. Tu onda upišeš svoj tracking noumber (ne možeš copy/paste iz profila) i sve će ti detaljno biti napisano, što, kad i gdje
Keyboard/mouse koji sam danas ranije spomenuo sam isprobao na Win10, na youtube-u i sl. Očekivano, radi jako dobro. Preporuka.
Edit: Sad sam malo detaljnije probao keyboard/mouse. Ne mogu nikako naći način za napisat @. Inače je Fn + nešto ili Shift + nešto (probao i sa Alt). E pa @ iz nekog razloga ne ispisuje iako ga jasno ima naznačenog na keyboardu. S druge strane još sam trebao malo kopati za napisati neke znakove ali ajde radi (neki znakovi su na drugom mjestu nego što je to naznačeno). Ono što me iznenadilo je da čak ima i naše znakove č,ć,đ itd. Za 100kn je dobra kupnja a na kraju krajeva imam i virtualni keyboard pa mogu preko njega staviti @ po potrebi. Kinezi ko Kinezi, što drugo reći
Edit2: NA ps4 sve od slova i znakova na keyboardu radi (postavljen isti jezik kao na pc-u) ali miš ne radi.
Vidjet ćemo na kraju hoće li sve skupa raditi na android box-u.