View Single Post
Staro 30.01.2017., 17:02   #487
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
molim vas ljubazno za informacije, pošto mi u erste banci ne znaju ili ne žele objasniti, treba mi račun za PayPal account/online naručivanje/shopping

Evo kolega ovo ti je moja kartica (doduše ja ju imam još od vremena Hypo banke) i ne brinem dali je devizni, žiro, tekući... jer me to ne zanima.
Putem internet bankarstva (imam sve preko ZABA-e) si uplatim na ovu karticu iznos koji želim i u radnom danu je taj iznos na kartici za cca 2-3h na raspolaganju.

Kada kupujem na eBay-u, uvijek odaberem da mi naplati po valuti prodavača (ne radi se 3 konverzije nego samo jedna) i to je to.
Ja uplaćujem kn na karticu, a i Mastercard je u igri kojeg svi primaju i nikada nikakvih problema.

Iako eto imao sam i ZABAinu Mastercard karticu i isto nikada nikakvih problema samo što se onda nisam mogao kontrolirati jer nije bilo limita, a ovdje nema minusa, nego koliko uplatiš, toliko imaš na raspolaganju.

Ako trebaš još kaj da objasnim, slobodno pitaj.
Meni je ovo najbolje jer ne patim onda da će mi netko hakirati karticu i napraviti na njoj hrpu pormeta jer kao što rekoh, ako nema para na njoj (pre-paid), nema ni transakcije

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote