View Single Post
Staro 30.01.2017., 15:37   #484
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
molim vas ljubazno za informacije, pošto mi u erste banci ne znaju ili ne žele objasniti, treba mi račun za PayPal account/online naručivanje/shopping, kako sam u Erste banci već neko vrijeme, koristim njihov net banking, tekući kunski račun, bla, bla, ne sviđa mi se se dvije stvari vezano za online shopping kod njih: a to je naknada od 5 kuna za koji god račun da otvorim ukoliko na njemu taj mjesec ima prometa - a ujedno se ne prikazuje na netbankingu -5kn kao vođenje računa i njihova fora sa "balance", znači moram imati minimalno još 40-50 kuna na tom računu + ostatak sa kojim želim shoppingirati, mislim da kada sam koristio PBZ Visu za tekući, sve je išlo puno brže, lakše, bolje, valjda su i na to ciljali...

ono šta me muči je sljedeća stvar; šta otvoriti - tekući devizni, žiro kunski ili žiro devizni račun? i koja je razlika? po meni, razlike nigdje nema, svugdje se dobije debitna visa electron sa CVV kodom na poleđini - znači, što se tiče paypala sve prolazi. što se tiče banke, svaka izrada kartice i pina košta 35 kuna i vrijedi 4 godine, ako u mjesecu ima prometa, plaća se 5 kuna naknada i obavezno mora biti balance od min. 40-ak kuna da bi se s njom uopće šta moglo naručivati. pitanje - šta da ja otvorim od toga? po svemu sudeći, sasvim je svejedno u mom slučaju i potrebi (a to je online shopping samo), bilo to tekući devizni, žiro kunski ili žiro devizni? i da, najviše od svega bi volio da mi kune budu prikazane na uslugi net banking, dakle, nekako me najviše vuče da otvorim žiro kunski i to je to? prebacim sa tekućeg na žiro 100kn, i tamo mi se prikaže 100kn, i to je to? molim za mišljenja, savjete i prijedloge