View Single Post
Staro 29.01.2017., 17:06   #799
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Sorry, nisam skužio ovaj post pa ti tek sad odgovaram.
Nisam vlasnik, ali ga je frend uzeo i jedno popodne sam se družio sa tim mobitelom dok sam mu sve naštelao (čovjek nije vičan postavljanju smartphonea). Isto je iz Tele2.
Em stasom em glasom, jako mi se sviđa taj mob. I cijena je kao i kod A5 2016. U svakom slučaju bi uzeo njega prije A5 2016. Jednog i drugog sam cijedio malo i slobodno kažem da je taj Honor 8 fakat makina ipo.
Slike nisu u rangu S7, ali su bolje nego od A5. Barem meni.
Ma nije bed, makar već sam mislio da sam na ignore listi
Uglavnom i ja tako mislim. A5 2016 je sigurno dobar mob, u ruci baš lijepo stoji + ima dobar ekran. Ali hardwerski nije baš neki upgrade od G2.
Honor 8 ima barem 4GB rama, proc je dobar, ekran je praktički isti ko na G2 što mi je ok, kamera mi izgleda dosta bolja nego na G2, SD card utor (velika boljka G2), dual sim, uskoro izlazi Nougat sa novim sučeljem kao na P9...
Uglavnom 8-ica mi više liči na upgrade nego A5.
Naravno uzeo bih ja S7 ali pošto je realno razlika samo u kvaliteti kamere koju baš i ne koristim previše onda je Honor 8 možda senzibilniji (čitaj jeftiniji) izbor.
Jedino ako kad izađe S8 padne cijena S7 malo, barem da maknu onih 500 kuna kod uzimanja na pretplati...
9800pro je offline   Reply With Quote