View Single Post
Staro 07.11.2005., 23:16   #36
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
gle nije auto kriv kaj je vozac budala!kaj ne?recimo ovak,moji frendovi su se napili na kumpc 18-ti rodenda i neki tip im je srao preko moba i oni pijani u yugaru sjeli,njih 5 i vozili se vise od 100,sletili u grabu i pogodili betonsku sahtu,,moj kum je bio suvozac,sjebo je kuk,vozac je razbio usnice,ovi odozada,samo masnice,nisu imali teze povrede ,osim kaj su se stukli fest...auto je bio kad si ga pogledo,reko bi da unutra zmija nebi prezivjela...ko da si ga prozvakao i ispljunuo...moj kum je imao 2.2 promila,a vozac je imao 1.1...tak da jebiga,nije auto kriv nego su se decki malo sjebali...isto tako,sve je stvar u odgoju u kuci...nekima tateki daju bmw-ove sa preko 200ks i kad dodes van,pred diskom se pale gume,tutira,koci,rucna itd...i idem doma i taj auto se slucajno nalazi omotan oko betonskog stupa rasvjete...neznam jel ko osto ziv ali nije izgledalo bajno....isto tako,frend ima hondu accord S type,190ks,i covjek se po autoputu vozi 120,po ovim domacim cestama 60-70..nebi nikada reko...pametan covjek jer mu je stari reko,ako sjebe auto da ce platit sam popravak...pa tako,crx i swift su auti dan danas vrijedni spomena,nekako golfa nemrem sazvakat,nije da imam protiv VW nekaj,ali kad gledas od 10 autiju 7 ce bit golfovi...ipak su crx i swift rijetki auti na nasim cestama...ja planiram uzet civica,moram prodat r19,i vjerovatno cu ga stisnut,ali necu probijat zvucne zidove i cistit grabe...jer znam da ako se sjebem da cu si sam popravke financirat,a nemam od kuda...a stari me je odjebo u startu sto se zicanja para tice...reko je oces hondu,hondu ces si i popravljat sam...ja pristajem na to ali nesto me kopka da ce mi nekaj otic i onda ce mi se smijatisto tako,kad gledas swift ima 1.3 masinu,dok crx ima 1.6 masinu,i relativno malu potrosnju za zivahne motorcice koji se vrte i vole ici u crvenosvaka cast onima kojima tateki daju aute i koji ih paze,ali serem se na one kojima daju auto u ruke ubiju 5 ljudi i onda ih boli kurac za sve...narocito ako su bili pijani..

ps.nemam nikaj protiv bmw-a(ne svida mi se zadnja vuca nikako)
komer je offline   Reply With Quote