Ne vidim uopće razlog da bude u 4 oka drugačije, pa ako možeš i hoćeš izaći u susret napisati ćeš to i preko maila. Ne kužim kakve su to šprance, i zašto bi to uopće postojala praksa ako je nešto novo i nekorišteno te kupljeno prije manje od 24h. Jasno, ako si koristio, prčkao, drkao, rasturio sve pa sada ideš vračati...onda ok...Ali sada najbolje da sve trgovine koje su ok i izlaze u takvim sitnicama u susret, jednostavno to kopiraju i svi lijepo sve naplačuju a nas kupce ko jebe. Najbolje da ti kada hoćeš vratiti nešto odmah i kažu, jebi se, imaš internet, što ne čitaš! Jednostavno, nama i trgovini, svi sretni...
Ma fak udri 50% manipulativnih troškova jer sam ja glup i ne znam surfati internetom prije nego skoknem u trgovinu kupiti nešto. A onda mi lupi još 25% jer sam glup pa sam to prihvatio.
Ni ni čudo da smo počeli svi biti picajzle i gledati na sve živo, pa čak trčati u banku, čekati 2h na šalteru da bi uplatio ponudu neku, čekati par h da to trgovini sjedne, pa par h da trgovina naruči pa da dođe kod njih, sve samo da imam pravo na jednostavan povrat ako nešto ne štima. Nekada i frenda odvjetnika furam u džepu kada idem po robu, čisto da se nađe tamo...u drugom mi je nabildani frend ak slučajno prodavać bude bahat...
Takav je život danas...Ak nisi sve prije kupnje proučio, nahebao si na veliko. Sve u svemu, razne politike trgovina mi nekada dižu živce, i sve bi bilo jednostavno da je politika svima ista