View Single Post
Staro 28.01.2017., 17:19   #20
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
DVB-T šljaka super... Imam još ove dvije kutijice:

Ovaj power adapter mi je doduše malo sumnjiv...
Zasto sumnjiv ? mislis da ne radi ili ? Ako imas Multimetar provjeri napone na njemu ali ako radi DVBT onda nebi trebalo biti problem i onda su sanse i da su otisli LNBovi. Trebalo bit probat spojiti zicu sa LNBa (jendog) na reciever direktno mimo Multiswitch da vidis jel daje znakove zivota ali to je tesko bez opreme tj. glupo je nositi TV i reciver na tavn (premda sam i to raido prve godine postalvjanja dok koleg anije imao profi Sat Finder ). Moguce i da se samo tanjur pomaknuo i zato nemas signal.

Citiraj:
Autor triki555 Pregled postova
za pink i hrt preporučam inverto black ultra lnb ukoliko ga nemaš
Imao sam 4 Alpsa uska (moraju biti uski zbog blizine holdera - na fotki su oni) ali sam ih zamjenio prije 2 godine sa Opticum Quattro RR modelima jer su Alpsovi bili "pre slabi" za SKY.
Sad koristim 4 komada OVIH

Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Jok, gledam kupiti, vec 3 mjeseca buljim u njega ali 500kn nece iz djepa

Malo su razvikani ali ajd.. necu reci da ne valjaju ali preskupi su, Falcom Sigle ili Twin ce odraditi isti posao za manju cijenu.
Ha, znaci ti bi u biti pio pivo na krovu umjesto da radimo nesto . Moze i to ali nece nam to rjesit moj problem .
To sa 37cm TVom i recieveorm na tavanu sam prosao ali treba preciznija metoda za ovo sad fino ustelati jer doslovni 2-3 % signala znaci ima/nema slike kad je tako na rubu.

Prve godine smo radili tako = Tv+reciever na tavanu i potrajalo je sa postavljanjem tanjura i kabliranjem dobrih 6 sati, Ispekli smo se ko gusteri na krovu, malo vjetrica i sve fino da ne kuzis da sunce przi li ga przi. Tek sutra dan shvatis da izgeldas kao Kramer kad je zaspao u Solariju

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 28.01.2017. u 17:46.
Lewis je offline   Reply With Quote