View Single Post
Staro 28.01.2017., 12:54   #2413
warhead
Registered User
 
warhead's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 14
Citiraj:
Autor sNNooPY Pregled postova
kakva su vam iskustva kod njih?
imaju definitivno najnize cijene, i trebo bi sad uzet par komponenata pa ono...da cujem vasa misljenja.
Bježi od njih, sa njima osobno imam vrlo loše iskustvo. Prodaju komponente sumljive kvalitete tj. moja prva konfiguracija koštala je nekih 14 tisuća kuna, i nije ni prošlo tjedan dana kad mi se PC počeo smrzavati, restartati odnesem kod njih PC i nakon par dana mi jave kako je neispravna grafička i matična. Ok garancija to pokrila, zamjenili oni to i sve ok.. pomislio hajde svakom se može dogoditi da mu uleti po koja pokvarena komponenta. Poslije dvije godine odlučim se za obnovu PC-a, pa kod navedene firme kupim matičnu+cpu+memoriju i opet malo radilo pa se smrzavalo i konačno jedan dan PC se samo ugasio. Pomislio otišlo napajanje, odnesem kod njih PC. Prošlo tjedan dana nitko se ne javlja, nazovem ih a oni meni imate račun za matičnu jer je neispravna. Rekao sam im da mail pošaljem a kako sam sve preko njihove stranice kupovao ulogiram se i pošaljem im screenshot...i opet tjedan dana muk, zovem ih a oni mi odgovore to nije račun to je ponuda i po zakonu moram mu dostaviti račun i tako on meni drži bukvicu..kažem mu ok imam račun koji sam dobio ali ne vidim razlog zašto toliko odugovlačiti kod njih je PC dva tjedna već a on mi kaže imamo gužvu. Ok pošaljem mu račun i prođu još dva tjedna zovem ih opet i pitam što s mojim PC? Odgovor je bio u stilu znate imamo imventuru..itd..pa dobro kad bi mogao očekivati svoj PC? Na što mi odgovori mi smo poslali zahtjev za servis vaše matične ploče i cpu-a. Cpu je neispravan? Da, potvrdio mi. Prošlo jedno 5 dana od tog poziva i zovu me kako će biti gotovo računalo u ponedjeljak. Naravno nisu zvali, nazvao sam ih i rekao kako ovo nema smisla. Želim povrat novca za navedene komponente, na to mi odgovori kako nemam pravo jer oni imaju rok za servis prema dobavljačima 2 mjeseca i tek onda mogu potraživati svoja srestva. Rekao sam da se moram posavjetovati sa odvjetnikom pa da se čujemo. Da skratim u poslovniku naven je rok od 45 dana i nazovem ih i kažem im da nije 60 dana već 45 dana, na što je odgovorio ne znam odakle vam to,ali vaše računalo bit će gotovo kroz koji dan. Došao je i taj dan,javili mi da je računalo popravljeno tj. zamjenili su matičnu i cpu. Čak mi čovjek na servisu napomenio "čuvajte kutiju od matične jer bez nje ne vrijedi garancija" (pogledao ga i nekako se suzdržavao).

Zaključak meni osobno ne isplati se trošiti vrijeme ovdje jer spuste cijene za nekih 20-40 kn ali poučen ovim iskustvo taj popust nije zato jer oni imaju manju maržu već što nabavljaju nekvalitetnu robu.

P.s. - Zaboravio sam napomenuti kako su periodu dok mi je računalo bilo na servisu postavili novi web shop. I bila je krasna poruka za sve postojeće korisnike. Ukratko registriraje se opet. Naravno da nije bili informacija o mojim prošlim transakcijama.

Eto toliko o ovoj firmi, već odavno ne kupujem tamo ništa i to bi svakome preporučio.


Poslano sa mog MI 5 koristeći Tapatalk
warhead je offline   Reply With Quote