Tema: Pivo
View Single Post
Staro 27.01.2017., 15:53   #1074
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
GET OUT OF HERE !!!

jebački. kaj kuhaš? daj kad bude gotov prvi batch opiši taticu kak dela i to - baš me zanima. ak se ne varam to je skoro sve kaj treba od hardvera za kuhanje kad govorimo o počecima kućnog crafta.
Krećem s laganim pale ale za početak, pa kad pohvatam mogućnosti opreme, onda krećem prema belgijskim pivama.
Sve kaj sam dosad uspio isprobati je cirkulacija i grijanje i to radi fenomenalno. Kad je počelo curiti na sve strane, onda je bilo nazad u kutiju i reklamacija. Drugi je došao također oštećen, i danas treća sreća, sve po PS-u.
Pratim malo forume i društvene mreže. Nitko nije dobio oštećenog u takvoj mjeri, ali meni stigla 2 Sreća samo takva

Fenomenalan komad opreme, sad već imaju i novi kontroler u ponudi na koji se može spojiti smartphoneom i ubacivati recepte, s točnim intervalima grijanja (temp. i vrijeme), tako da cijelo kuhanje svede na dječju igru.
Grijač ima switch za 500W i 2kW. tako da brzo zagrijava i fino precizno održava temperaturu. Uglavnom, ne vidim mu manu, čak je i cijena pristojna kad se pogleda konkurencija (Braumeister).

Inače, beershop.hr na Ljubljanici ti ima kompletne tečajeve kuhanja za smiješnih 300 kn, i baš rade na Grainfatheru. Taman sam starog zapisao. Sljedeći je 18.02., pa baci oko.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote