Citiraj:
Autor Lewis
Dobro sad to su vec krajnosti za 10/20 kn bez SMS i bez interneta, po meni je kupovina smartfona bez tarife/interneta je kompletni nonsens ali svako bira sto mu treba (bez obzira sto na poslu/kuci imam Wi-fi meni treba mail i web dok sam na putu, vanit, pa dropbox, viber... tako da definitvno trebam opciju neta.
...
Znaci vise nije naknada za "radijsku frekvenciju" nego je sad "naknada za pristup mobilnoj mrezi" ? Znaci nije go*o nego se pas pos*o  ?
|
glede prvog - svatko ima svoje potrebe. možda sam malo old skul, ali gledajući ostale na cesti kako se zakucavaju u stabla i palune, i kako bi im ja rado razbio zube kad prelaze cestu bez da qrca gledaju dal netko ide, drago mi je da ne koristim mobitel u pokretu. o tome da nemoš ić na kavu nekamo a da oko tebe sve ne zvoni , pljing pljong dong ding, nije ni čudo da idem u jedan jedini kafić, koji je ukopan u zemlju i gdje nema gsm singala. ni wifija.
a za bonbon - ako si na bonovima onda nemaš porez na zrak, ali svaku nadoplatu bona plaćaš 10% više (za 100kn, platiš 110). to je tako kod svih operatera. na pretplati plaćaš 10+5kn poreza na zrak i mrežarinu. ili štaveć. i to je opet tako kod svih operatera.
prouči ostale ponude, iskon za fix (sad i h1 ima ponudu 149kn net po max brzini bez ugovora, neznam na koliko cijena raste ako uzmeš i tv), i neki drugi operater mobitelije.
ako nemoš živit bez tv-a i xy gb neta na mobitelima, sorry neznam šta ti reć. ništa. plaćaj i dalje 500+kn. probaj se u tcomu naštekat na neki popust eventualno.