View Single Post
Staro 27.01.2017., 12:41   #7158
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Treba mi fixni tel sa 200+ minuta i Flat internet, te maxTV, to sam uspio sad "spustit" u novij ponudi na neku prihvaltjivu cifru (255 kn sa Arenama 1-6) ali moram izbacit mobitele van paketa jer nezelim Magenta1.

Sad gledam okolo tko sta nudi od mobilnih tarifa jer ovo sto mi nude u Tcomu je i dalje preskupo. 119kn (po mobitelu, imam dva broja) za 1000 minuta/sms i 3.5GB net.
Gledam one tarife na bonove i preplate kod bonbona, vipa, tomato, simpa i to sve izgleda dosta jeftinije od pretplata cak is a uspostavom poziva (na bonovima je obicno .29 uspostava) da imam cca 100 poziva mjesecno opet je sve to tu negdje od 70-90kn a ne 120 pa pokusavam dokucit gdje je "kvaka 22" jer em nema ugovora em je jeftinije ?

Sto se tice fixne/neta nemam kuda preci, parice su lose, daleko sam od centrale i nitko nista ne nudi osim preko T-com zica a onda to sve ispadne u 10-15kn razlike..
iskreno, ne pratim ponudu t-coma jer me nije briga. ali ostali provideri ti daju neogrnaičene razgovore u fiksnoj mreži uračunate u pretplatu. npr iskon je bio 170kn mjesečno flat 20mbita i flat telefonija.

za tv can't help jer ne gledam ni dvb-t. moji doma su htjeli iptv, ja rekao nemože, i tu je priča stala. sad skidaju torrente i gledaju preko kodija na tv-u.

a za mobitele - bonbon ti nema uspostavu poziva. ja sam na 50min paketu za 10kn mjesečno, stari je na 20kn (50min van mreže i 1000 min u mreži), a stara na 35kn (2000min). nitko od nas nema internet na mobitelima. s obzirom da je relacija uvijek kuća-poso-kuća, nikome ne treba net u pokretu, ali bonbon ima solidne pakete interneta i ako malo paziš možeš si reducirat potrošnju.
i na bonovima nemaš onih 15kn poreza na zrak.
jp_rv je offline   Reply With Quote