View Single Post
Staro 27.01.2017., 07:48   #1332
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
hoces reci ako je user tudum, ne pomaze mu ni najbolji telefon?

Sent from my MI MAX using Tapatalk
Aha, svaki user je tudum koji ne fleša mobitel? Zanimljivo. A onda si ekspert nakon 3 yt How-to videa jel? Ma da.
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
pa pusti ljude nek preplacuju tehnologiju bitno je da si ti zadovoljan sa svojim mobom.

Sent from my MI MAX using Tapatalk
Kaže čovjek koji je u 2 godine promjenio 20 mobitela i pritom pušnuo soma eura Ali bitno da si na kraju zadovoljan svojim mobitelom od 2000+ kuna kojeg si vrlo brzo htio utopit pa si ja kraju ostao sa njime

I ovo za preplaćivanje ide mene, vidim iz aviona. So please enlighten me, koliko sam ja to PREplatio svoj S7? Kad već raspolažeš činjenicama jelte

I čitajte malo bolje što sam napisao. Ove fanbojevske cvike skinite prilikom čitanja. Ali odlika fanboja je da nekoga proglasi haterom tko se ne slaže sa njegovom filozofijom.
Na kraju ja nijednom riječju nisam popljuvao Xiaomi jer zbilja nemam niš protiv te firme niti njihovih proizvoda, samo iznio neke činjenice s kojima su se neki složili jer su razumjeli. Ostali nisu pa je to njima hejterstvo.

Uživajte u svojim super isplativim uređajima. Nemojte samo srat drugima koliko ko plaća uređaje i sve OK.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 27.01.2017. u 08:00.
Brko je offline   Reply With Quote