View Single Post
Staro 26.01.2017., 09:56   #18
tskarda
Premium
Moj komp

tskarda's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
0.08 usd u 3 dana? 50 lipa. pa da si izgubio 1 minutu da zaradiš tih 50 lipa si previše vremena izgbio.

Osim ukoliko nije neka bolest u pitanju pa je nemoguće učiti nove stvari, uzmite knjige ili tečaj na netu, napravite neki program za android i lova će početi kapljati konstantno. Ne treba biti genijalac za naći ideju. Ljudi su sve već izmislili (ono što nisu će izmisliti budući milijunaši), samo treba to napraviti da je lijepše, bolje reklamirano, lokalizirano na hrvatski, štogod, i pomalo će se stvoriti tržište. Čak i kopija koja radi isto će donijeti neki novac.

Ili lidl "dremel" u ruke i radi suvenire, pogotovo na obali, svaki K se može prodati.

Fiverr je isto odličan, ja sam kupio logo za moju firmu tamo, a kad sam ga proguglao sam vidio da je lik kupio sliku na drugom site-u, vektorizirao je i ofarbao u plavo. u 10 minuta je zaradio 5$ cca.

Nešto si u životu radio i u nečem si dobar pa vidi konkurenciju što radi, ako im nešto šteka (nemaju ažuriranu FB stranicu npr) i fino se ponudi da im ti vodiš taj dio. Nađi 10ak takvih i svatko će ti dati 200 kn mjesečno za takvu uslugu. Time si zaradio prvi cilj od 10 usd/dan.

Sve samo ne klikanje oglasa, puknuti ćeš kao kokica. Unskilled radnika u Kini ima milijarda, a bolji su od svih u repetitivnim zadacima a mnogi završe tragično.
tskarda je offline   Reply With Quote