View Single Post
Staro 26.01.2017., 08:02   #1317
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor sasha2511 Pregled postova
mislim da je svima ovdje jasno zasto kupujemo Xiaomi ili Leeco ili Meizu ili nesto trece.. puno toga za malo para.. ja sam punooo (sa 3 O) ljudi preobratio na "kineze" i ti ljudi mi svaki put zahvaljuju sta sam im "otvorio oci".. neki jednostavno jos nemogu vjerovat sta mogu dobit za 150-200€.. no jos smo u manjini a tako ce i ostat samo zbog toga sta se nema taj EU suport i servis.. meni pase jer da kinezi i sluzbeno dodu na EU trziste bi poskupili sigurno i tu onda gubimo.. nek bude ovako kako je sad i nek padne dolar..

from my Le X720 on TT
sve stoji ali ako će se ti "kinezi" početi kvariti onda će ti ti isti ljudi spominjati bližu i daljnju familiju. Tako to ide s tima "zahvalnim" ljudima. Kolega s foruma ima upravo takva iskustva.
S druge strane, istina je da s tim "kinezima" dobivaš više za novac i kod Xiaomia dobiješ i lijep dizajn i dobre specke, ali osobno ako je slaba kamera na telefonu, onda mi isti nije zanimljiv. Nije mi baš jasno zašto Xiaomi niti na svojom najjačem modelu ne poradi na tome. Naprave odličan uređaj i onda zekenjaju s kamerom...
alengrosevic je online   Reply With Quote