26.01.2017., 01:49
|
|
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Autor Mirkopoter
I od pola ekipe se moze slozit 4-3-3, kakav god da je Coentrao bolje ce odigrat lijevo, a Nacho desno umjesto Danila. Ove gluposti sa postavom sto Zidane radi su na razini HNL-a.
|
Valjda Zidane zna u kakvom su točno igrači stanju s obzirom da je s njima non stop. Čovjek je osvojio CL kao trener i kao igrač tak da mislim da mu možemo ne zamjeriti ako je htio nešto svoje iskemijati. Je glup je osjećaj što smo ispali iz kupa, ali imaju oni ligu za osvojiti i CL za obraniti.
Citiraj:
Autor dh41400
Možemo mi filozofirati koliko hoćemo, ali Realu fale tri presudna igrača, oba beka (izrazito važni za njihovu igru), te Modrić. Kada se na to doda da nema najbržeg igrača na terenu Balea ... a dodatno i Jamesa, koji ako ništa drugo, ima najbolji udarac u cijeloj momčadi. Možeš se ti postaviti na glavu, ali toliki manjak će se osjetiti kad tad.
Zamisli da se Chelseju ozljede istovremeno Hazard, Kante, Azpiliqueta, Willian i Alonso, te da im dodatno, Costa i Pedro nisu u formi. Borili bi se za ostanak u ligi, a ne za titulu, i to naravno uzevši u obzir da ne igraju LP ove godine, već samo kup i prvenstvo.
|
upravo tako, Conte je dobar trener ali vidjet ćemo sljedeće sezone Chelsea u CL
Citiraj:
Autor Mirkopoter
Zapravo me ni ne čudi što je Brko napisao da topika za sljedeću sezonu neće bit 
|
Citiraj:
Autor emilblomsky
Sto se mene tice,ni ne treba ga.
Izgubio je smisao,ne?
|
A zašto obojica nasjedate na provokacije bulje moderatora  jednostavno ignore i doviđenja  
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
|
|
|