Pa gdje sam išta o tome napisao? Ja nisam nikome napisao da ne kupuje tamo, ja sam napisao da ja neću kupovati ništa kod njih.
Žena dobila nakon servisa od mjesec dana neispravan mobitel, kakav mobitel odmah, kakav novi mobitel?
Kao što sam rekao, imam dosta informacija o lošim iskustvima, tako da mogu ovdje pisati što god me volja, isto kao i ti braniti taj isti dućan.
Probaj shvatiti, bez uvrede, ti kupuješ gdje hoćeš, pišeš što hoćeš, ja isto to radim. Instar je za mene dućan na crnoj listi, neće propasti zbog mene koji ostavim par stotina kuna godišnje kod njih. Ovo je forum gdje se vodi rasprava, samo me molim te, nemoj uvjeravati u nešto što znam da nije istina.
U njenoj situaciji, netko ne radi svoj posao, a kao što sam i rekao, nije na nama potrošačima da istražujemo tko.. Na nama je da konzumiramo, a ona to nije u mogućnosti jer netko ne radi svoj posao.
Drago mi je da ti imaš dobra iskustva, nego da se zajebavaš s servisima itd. Ona je izvukla deblji kraj u ovoj priči.
A o ovim "križarskim ratovima", napisao sam samo da ne napadajte curu, napisala svoje iskustvo, hvala joj na tome, kao što sam već rekao. Nije ona ta koja me prevagnula da ih blacklistam, nego više ljudi, i moje vlastito iskustvo. Na žalost tržište funkcionira tako da ti možeš imati i 10 super iskustva s njima, jedno loše je dovoljno da pređeš na konkurenciju, jbg, imamo izbora.