Pa gdje je itko rekao da ona želi novi mobač?
Želi mobitel koji radi
A što se tiče samog instara, i ja tražio 2-3 puta neke ponude na firmu, nikad me nitko nije zvao niti poslao mail.
Frend reklamirao konfu od 18k kuna, stavili mu drugu grafu unutra nakon 2 mjeseca natezanja, niti su mu rekli što su stavili niti ništa. Ponavljam, nakon 2 mjeseca reklamiranja kompa, kompa od 18k kuna. Poludio je već nakon toga.
Kao što Guls kaže, moju lovu vidjeti neće.
Citiraj:
Autor Crash
Pricas gluposti. Ovlasteni servis je ovlasteni servis i on utvrdjuje kvar i rijesava. Nema instar veze sa tim. Tipa agram i mobis su tj imaju licence za servisiranje mobitela na razini hrvatske. Znaci samim time trgovina kao takva nema veze sa servisiranjem mobitela. Jel u bilo kojoj firmi ako kupis primjerice nokiu. Ona ide u mobis uvik bija to mini market ili instar ili elipso ili neko tresci.
Bez uvrede pricas gluposti kad tvrdis da je instar bira servisera. Malo se informiraj prije iznosenja i ubjedjivanja .... 
|
Gdje sam ja rekao da oni biraju servise? Oni su prilikom otvaranja trgovine/uzimanja licence za prodaju mobitela trebali napraviti ugovore s servisima. Što su i napravili. Kao što sam 10 puta prije toga rekao, NE ZANIMA ME kada kupujem mobitel gdje i tko ga servisira, ja sam lovu ostavio, u ovom slučaju, Instaru. Ja konkretno pogledam kada kupujem, ali moj stari npr? Što bi on trebao? Ući u dućan, pitati tko vam radi servis, oni kažu Agram, a on kaže, uh, jbg neću onda?
Uglavnom, ne vidim zašto rasprava?
Cura imala negativno iskustvo, šerala s nama, hvala joj na tome, i to je to.