Citiraj:
Autor panasonic
Daj smiješan si, evo idem napravit 10 accounta, oblatiti 10 trgovina s nekim kvazi iskustvom i tvoj zaključak će biti - nemojte kupovati u tih 10 trgovina.
Ti kad nešto kupiš trebaš se upoznati s procedurom, zakonima i pravilima, a to očito nisi napravio.
Telefon ide na servis, tamo može biti razuman rok, ako je potrebno ponovno slanje - ide ponovno.
Instar taj telefon nije niti napravio niti servisirao, a ako misliš da će oni dijeliti nove telefona/hardver bez servisa i u roku 48 sati, onda si naivan.
|
A da ti tamo ne radiš možda?
Kvazi iskustvo? Cura dala mobitel na servis, vratili joj nakon mjesec dana mobitel u istom stanju s promjenjenom baterijom?
I da je bar jedina. Da bar takav dućan ima 100 dobrih reviewa i samo jedan loš, onda bi već gledao to s stajališta "kvazi iskustva", ali Instar je poznat već duže vrijeme po svojoj kvazi usluzi.
Ponavljam, hvala joj što se regala i napisala ovo, moje novce vidjeti neće.
Da li ona traži previše jer želi svoj mobitel da joj radi ponovo kako ga je kupila? Trebaš se upoznati s pravilima i zakonima kad nešto kupiš? Pa zašto bi? Ja sam taj koji ima xxx love u novčaniku i želim mobitel, sada, odmah, i ne zanima me nikakav zakon. Niti bi me trebao zanimati. Razuman rok? Mjesec dana za izmjenu baterije? Nakon toga će ponovo ići na servis, a zašto? Jer ekipa ne radi svoj posao. Jednostavno.