View Single Post
Staro 25.01.2017., 15:52   #174
km93
Registered User

Datum registracije: Jan 2017
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Mislim, zašto napadate curu?

Nekome bude sigurno njezin post pomogao, meni npr. bude ziher, nema šanse da kupim mob kod njih. A drugo, što nju briga gdje se taj mobitel šalje, ona je dala svoj novac dućanu, i tu ga je i vratila kao neispravnog. Gdje ga oni šalju ili nešto slično, nije njena briga. A ako vele 2 tjedna, onda to nije mjesec dana. To što treba pišljivom servisu 2-3 tjedna da promijene bateriju nije ponovo njena stvar.

Žalosno da kod nas riskiraš s kupnjom moba. Nedaj bog da ti se pokvari, vjerojatnost da dobiješ ponovo ispravan proizvod natrag je gotovo minimalna.

Bolje da se tu rega pa napiše iskustvo, nego da se rega pa pita koji je laptop bolji, crni ili sivi...
Lako im je popljuvati moj slučaj, ali baš bih htjela vidjeti njih u takvoj situaciji. Ne razumijem zašto se pokušava opravdati nešto što OČITO nije u redu kao što nije u redu ovo što su meni napravili. Sutra će se to dogoditi nekome drugome, možda istima onima koji komentiraju. Upravo to što kažeš, ja mobitel nisam kupila u Agramu, kupila sam ga u Instaru. Ne razumijem zašto me se pljuje jer da ti isti koji pljuju dožive ovo što sam ja, pričali bi oni sasvim drugačije. Umjesto da smo solidarni jedni s drugima i da svi ustajemo protiv ovakvih stvari pa se ne bi toliko često ni događale, ali uz ovakvu "publiku" naravno da svi u ovoj državi mogu raditi što hoće i kako hoće. Kupi si mobitel negdje gdje ti netko nešto može garantirati i uštedi si vrijeme i novac i najvažnije od svega, živce. To ti od srca savjetujem.
km93 je offline   Reply With Quote