Zašto objavljujem ovo po forumima? Iz vrlo jednostavnog razloga, jer su forumi otvoreni upravo zbog toga, jer je netko pokrenuo upravo ovu temu jer želi čuti kakva iskustva ljudi imaju s Instarom. To je i naslov ove teme. Neki su konkretno pitali i što se događa kada se nešto pokvari, kako stvari tada funkcioniraju i ja sam im upravo rekla. Zašto im ne bih rekla svoje iskustvo nakon svega što sam prošla s njima? Kao što ja nisam popljuvala vaša pozitivna iskustva, ne razumijem zašto vi pljujete moje negativno iskustvo jer događaju se i jedna i druga. Pustite ljude neka pročitaju iskustva i sami odluče žele li tamo nešto kupiti ili ne.
Nadalje, nema potrebe za komentarima tipa "sad kad na kraju punjač ne valja" jer naravno da sam, prije nego što sam uopće odnijela mobitel isprobala nekoliko različitih punjača. Također, naravno da sam prije nego što sam išta poduzela kontaktirala i Društvo za zaštitu potrošača i Udrugu za zaštitu potrošača koji smatraju da je materijal za inspekciju ne samo to što je popravak trajao 28 dana (nakon toga i duže i još je vraćen i nepopravljen) nego i to što Instar ne izdaje zasebne garancije nego u sklopu računa što je vrlo praktično jer onda ne morate navesti nikakve konkretne rokove i detalje o popravcima. Ne razumijem zašto ne puštate ljude da iznesu svoja iskustva, vidjela bih vas da ste u mojoj situciji i da vas netko voza u krug i šalje da nosite svoj uređaj na Žitnjak (osobno). Ali s obzirom na vašu vjernost Instaru, sigurna sam da ćete se prije ili kasnije naći u istoj takvoj situaciji, a onda kada sve ovo doživite, vidjet ćete kako će vam se ploča okrenuti za 180 stupnjeva.