Citiraj:
Autor Drug Brko
Po toj tvrdnji, QuidZz, virty, jopis, ja i još gro kolega sa foruma koji imamo Galaxy S7 pušimo marketing? Ne bih rekao da smo mi Average Joe-vi pa uzimamo ono što nam TV servira.
|
Morati ces ponovno procitati sto on pise. Ne shvacas da kaze da su drugi uredjaji skupi zbog reklama. On je to malo podjenostavnio, ali i zbog hladnog pogona naravno.
Ali da, reklame koje se vrte na televiziji imaju veliki udio u tome koliko nesto kosta. Osim ako ne mislis da investitori i vlasnici tvrtki te reklame placaju iz svog dzepa ili odbiju ljubavnici od kavijara i sampanjca?
Prouci samo firmu zvana KIA... nekada su bili povoljni, a imali su support, prodaju i sve kao sto imaju i sad. Ali su poskupili... dosta... zbog? Dizajna?
Ili mozda sponzorstva ligi prvaka, serijama (npr Glades ako ste gledali tamo bezobrazno reklamiraju KIA modele, cak pricaju o opremi i featurima...)
Ali da se nadovezem na S7. Ja imam Xiaomija, ali sam htio S7. I jos uvijek zelim S7. Ne zato jer Samsung (osobno preferiram LG, G2 mi je jedan od najboljih mobova ikad), nego zbog nevjerojatne kamere.
Kad sam dobio Xiaomija htio sam ga se rijesiti i kupiti si S7. Nisam ga na kraju prodao, prezadovoljan sam s mobitelom, pogotovo baterijom, ali jos uvijek slinim na fotke koje S7 radi u mraku... i planiram ga kupiti cim mu padne cijena zbog S8.
Ali prije ovog Xiaomija sam imao LG G4c, LG G3 i LG2... LG G4c je sranje, low end mobitel s imenom flagshipa. G3 je bio ok, ali preglomazan. G2 mi je bio najsavrseniji mobitel u svoje vrijeme. Danas je to S7.
Znaci S7 jede Xiaomije, Huaweije, Nokije, LG-eve, ostale Samsunge, za dorucak, brunch, rucak, uzinu, veceru i after party i nije dobar za usporedbe.