View Single Post
Staro 24.01.2017., 16:31   #1289
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Brko ima pravo kad veli da je Huawei ozbiljniji (za sad) igrač..njima su mobovi samo mali "dio ponude". Konkretno sada konkuriraju Ericssonu u nekim puno većim "utakmicama" od onih u moblinoj (smartphone) industriji...
Ono što je Imart (valjda) htio reći je da je Xiaomi sada bliže Huaweiu nego li je ikada bio i vrijeme će pokazati što i koliko može...za sada ne trpaju toliko reklama i nisu službeno prisutni na EU tržištu. Na kraju krajeva nemaju niti približno isti broj ljudi, pogona ni novca.
On topic,
Za sada je činjenica da Xiaomi radi vrlo solidne uređaje za vrlo vrlo povoljne novce, postoji razlog zašto ih ekipa s balkana uvozi čak i iz Kine...jebu ih samo kamere koje su ispod prosjeka u klasi (ako ne računamo Mi5s) i nepostojanje službenog servisa u HR. Dolaze im sad i novi modeli koji, bar na papiru, dosta obećavaju i po tom pitanju (kamera itd).
Kad pišemo o Samsungu...napisati ću ovo samo jednom. Za pare koje treba dati za S7 edge rađe uzmem novi ajfon....jebiga, sry, ali bolji je uređaj a bome i bolja je i podrška i resale vrijednost, čak i u odnosu na samsung....Žena ima iphone 6, imala i 4ku i 3ku...imamo ipad mini 1.gen i ipad novi....a imamo i samsung tablet....sve tp radi ok ali daleko sam najzadovoljniji bio sa apple uređajima....a bome i ferceraju bez greške sve ove godine...build quality appleovih tableta je najbolji kojeg sam vidio na tabletima...daleko...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 24.01.2017. u 16:38.
Tvrdi je offline   Reply With Quote