View Single Post
Staro 24.01.2017., 15:01   #1284
imart
Banned
Moj komp

Datum registracije: Feb 2013
reklama čini junaka.. čim se više reklamiraš, tim bolje ide prodaja.. ali ide i cijena gore. jer kupac plaća te silne reklame. imaš kako si rekao mi5s koji je 30% bolji od p9 a 30% jeftiniji. zašto? ne zato jer je bolji nego zato jer se huawei reklamira. čak na našoj tv. znate li koliko su skupe tv reklame? strašno skupe. i teleoperateri ih guraju ljudima pod ugovore itd.
xiaomi radi dobre uređaje i imaju dobre operativne sustave, samo bi za europu trebalo neku centralu u kojoj bi stotinu ljudi kao npr ja flashali europske romove i tiskali upute na europskim jezicima. huawei je telekomunikacijska tvrtka kojoj je proizvodnja mobilnih telefona samo mali dio posla. i govoriti kako je to super brend nije potpuno točno. istina razvijaju svoje procesore hisilikone ali oni su daleko slabiji od qualcomma i exynosa. ljudi kupuju ono što im kupci, reklama i ostalo servira. tako i ti kupuješ samsung jer ga dobiješ jeftino a ne jer je najbolji android uređaj na svijetu. mnogi uređaji su preplaćeni, konkretno apple naravno, samsung malo možda jer stvarno imaju inovacije koje koštaju i razvijaju mobitele. uawei je debelo precijenjen i osim dizajna ne nudi ništa bolje od jednog OPPO. le eco također kao i xiaomi vrijedi svakog eura i operativni sustavi su im odlični, ne treba pogoditi rom, nego flashnuti zadnji europski ako si u europi. i amen. a zašto neka kompanija ne širi proizvodnju po cijelom svijetu postoje mnogi razlozi, koji su uskoro će se saznati, a možda ih otkupi neka druga kompanija.. možda čak huawei..
imart je offline   Reply With Quote