Tema: Overwatch
View Single Post
Staro 23.01.2017., 23:20   #688
udarnik60
Premium

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor ivosimec Pregled postova
Upravo to, jebep sve ako su 2 igrača odlična ali izgube od prosječnih 6 igrača radi 4 debila iz tima.

Spajaj me sa mojim levelom ili rankom i to je to, a ne s ljudima prema formuli losing - winning streak.

Nađi mi jednog lika koji je npr sa silvera došao do platinuma solo que. Ja ti kažem da ga nema. Jer je to u teoriji po njihovom matchmakingu nemoguće.

Igram prvi puta ranked, i 5 od 10 methceva imam jednog lika afk. Na kraju zavrsim na silveru, jel to zato jer sam njubina ili zato jer ipak ovisim o drugima?
Pa ne može matchmaking odlučit hoćeš ti dobit debila ili ne. To nema veze s matchmakingom. Debil je isti rank kao ti ili oko tvog ranka plus minus par bodova i matcha te s njim.

Pa ima ljudi koji su došli sa silvera do platinuma solo que. Znam da ima jer igram trenutno s jednim. A došao sam u duo que od silvera do plata isto. Ali uvijek imaš debila i likova koji odu afk ili trolaju ili šta ja znam šta rade.

A ovo "ipak ovisimo o drugima"...pa jasno da ovisiš o drugima ovo je team based igra
udarnik60 je offline   Reply With Quote