Danas sam osobno iskusio kako je kada te ubjeđuju u nešto što nema nikakvog smisla.
17.01. me prebacili na vdsl, 18.01. pričao s tehničarem HT-a telefonski koji mi je potvrdio da imam max tehničke mogućnosti za osnovnu brzinu 20/2.
Ajde, imam HD kanale koji jedu 10 Mbit-a, po meni bi bez problema moglo ići i turbo 30, al pristanem na 20.
Dobio i na mom portalu pismenu potvdu ispunjenih tehničkih mogućnosti.
Do danas ništa, zovem, zahtjev storniran.
Kaže "tehničar" moja parica max pušta 18 Mbita, kažem kako kad sam sada spojen na 23, kaže on niste na 10 ste :-)
Ok kontam o čem priča i kažem, da imam brzinu 10 + 10 za HD kanale + nekih tih 3,5 (ne znam jel greškom rezervirano za max tv SD). Objasnim da OK, vjerojatno se mogu spojit na nekih 31-32, neka mi pusti osnovni 20/2 + 10 HD kanali i to je to.
Kaže ne može.
Ja kažem OK, onda mi ugasite HD kanale pa me spojite na max brzinu, on kaže i ako ugasimo HD, i dalje imate max brzinu turbo 10
Ja pitam kako sad to, kad evo sad gledam HD kanale koji vuku do 10 + skidam 10, znači imam pušteno 20 ;-) Kaže on, to je samo mi rezervirano za tv i ne može se koristiti za internet

. Pitam a znači Max tv ne ide po vama preko moje parice već npr zrakom ili po drugoj parici, on kaže ne, ide po parici
Tu sam već bio malo "puko"
Da ne dužim, evo statusa iz ZTE-a, a sutra zovem lokalnog tehničara da vidim može li mi pomoći.
Imate li kakav prijedlog?