View Single Post
Staro 22.01.2017., 19:04   #1266
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor santos Pregled postova
evo dosla danas majka u goste povodom rodjendana... lijevo - njen redmi 3s ( neutrinomobile) , desno - moj redmi 3s (grossoshop).

znaci njen opet baca u edge i baca da nema network connectiona a meni uredno stalno radi na 4g mrezi... procitao sam oko 35 stranica na miui forumu i odustao od 7.5.x verzije jer ispada da je to vezano za mrezu softverski, dakle do rom-a. ali ovaj mamin je na verziji 8.x.x. i ista stvar? dal da probam apdejtat na 8.1.1. ili da flasham preko jednostavno isto beta verziju koju i ja imam?

evo poceo je i moj opet prcat.... iskljucio danas wifi, i opet ga bacio u edge... switchanje pod prefer LTE ili prefer 3g nista ne znace.... pod trazenje mreze rucno nalazi samo 2g.... i sve bi to jos bilo ok, da taj EDGE radi... al imam osjecaj da ga samo tako prikazuje a od pola sata sta je on u edgeu, mozda 3 min uspijeva radit net... tek tolko da prodju notificationi kojekakvi (face i slicno)... nema sanse da ista otvorim na takozvanom EDGE-u jer ide mozda pola kb/s. dok odem pod test network, zatamnjeno mi je, uopce ne mogu... dakle, ko da neta nema... prije nekoliko dana mi je isto tak prebacio u edge , ali se nakon 2 restarta odblesirao... ovaj put ne... jel postoji neki nacin napravit neku samodijagnostiku pa da se vidi kaj zeza - dal hardver ili softver (ma da ja mislim da je u softveru, jer nema faking sanse da sam dobio 2/2 limuna i da staroj na njenom , trecem, isto zeza)....

kod mene se ovo pocelo dogadjati nakon spajanja na wifi i gasenja wifij-a i nazad switchanje na mobilni net....

edit: odblesirao se nakon cca 5 restarteva.... ideje?