View Single Post
Staro 20.01.2017., 21:05   #79
PitcherHR
Registered User

Datum registracije: Jan 2017
Netko reče da su 4G i 5d isti telefoni, što se dimenzija tiče.....?! Ako jesu, evo na ebay-u maskica

http://www.ebay.com/itm/Case-for-Gen...v-uIvkmmdbo8lA

Imam Nokia Lumia 535 i obožavam taj telefon.....ALI....pojede mi živce utor za punjač....svaki put moram proračunavat tangens kuta ulaza punjača u utor, i ako je radnja uspješna, ne diraj....ma nemoj ni očima pogledati i onda na punjaču sa 30% padne na 12%, pa se pitam jel to uistinu punjač, ili možda pražnjač.....?!
I onda kreće beskonačno pregledavanje manje poznatih smartphone brandova....zapalio sam se za Doogee T6 (najviše zbog baterije) pa mi ga frajer u Chipoteci izgadio do maximuma....ko bi to od prodavača očekivao....onda sam naletio na ASUS Zenfon 2 Laser i bio na korak do kupnje....recenzije sve pozitivne, po forumima i web stranicama....dok nisam svratio na Santa Domenica stranicu, i ovaj forum....sada sam na klik do kupovine, jer sve što sam ovdje pročitao mi je skroz na skroz OK

Iako sam pobornik windows phone-a, i rekao da ću teško opet kupit android, sve mi se nekako čini da ovo "teško" prelazi u "lako", ponajviše zahvaljujući prestanku prodaje windows OSa....ima li tko kakvu zamjerku na taj mobitel, da ipak ne pišemo sve u superlativima....?!
PitcherHR je offline   Reply With Quote