Citiraj:
Autor Drug Brko
Kakav zaokret? Ronalda kao sportaša ne mogu smisliti. Kao nogometaš po igri je odličan kao i što je humanitarac. Kao pojava je izuzetno iritantan. I to mislim o njemu još iz ManUtd dana.
O Realu nikad nisam imao dobro mišljenje. Posebno sam ih mrzio kad je tamo bio Murinjo i kad su Pepe i Marcelo pod Murinjom se takmičili ko će biti veća debilčina i kosilica na terenu.
Otkako je prgavi kmet Murinjo otišao, naravno da se ublažila retorika prema Realu, jer su klub vodili redom gospoda: Anćeloti, Benitez i sad Zidane kojeg sam oduvijek cijenio.
Prema Barci ne gajim posebne osjećaje.
Kao što rekoh, dok ste si po wikipediji birali klubove (ok, to samo vorda22 radi  ) koji je najbolji da za tog navijate, mene su zanimali neki drugi klubovi. To je ta čar Hrvacke i ovog tu prostora. Navija se samo za najtrofejnije klubove izvana.
|
HeHe,he brko ,legendo!
Ja navijam za Real oduvijek.Sad pratim ga od kada ga imam mogućnost gledati.Jedino kad sam navijao protiv njega je bilo finale 2002.,protiv Bayera,jer su mi tada Balack,Basturk i ekipa bili odlični!Mada je bila peglaona na kraju.
Ja iznimno cijenim Ronalda,i preferiram takav tip igrača.Ali isto tako velim kako stvari stoje.Meni je cilj da Real bude uvijek dobar,i da uživam u igri.Nažalost ,od kako je Zidane preuzeo momčad ne igraju dobro,previše se luta i nije našao pravu formulu.Naravno da će imati solidne rezultate sa takvim igračima,ali generalno nema viziju kako igrati.
Vidiš,ti ne podnosiš Mourinha,a meni je Real igrao najljepše te 2012..kad ih je Mourihno vodio.Stvar ukusa!
Ajd ,da se ne razglaba bezveze-Idemo dobiti Malagu,pa probat okrenut kup i bit će sve ok!
Ajmo sad Sociedad!