View Single Post
Staro 19.01.2017., 18:21   #899
Neqael
what the hell?
Moj komp

Neqael's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Godinama sam koristio Avast (free) + ZoneAlarm (free) ali sad unazad par mjeseci zna mi se dogodit da mi Avast javi "vi niste zaštićeni" ustvari ne javi već sam pogledam i vidim crveni "X" Kad pokrenem popravi, on se opet aktivira i javi "vi ste zaštićeni" To mi se već nekoliko puta dogodilo da sam odlučio zamijeniti Avast sa Avira (free) ali što se događa, Avira mi ne prepoznaje ZoneAlarm već javlja da mi Windows firewall nije uključen i da ga trebam uključiti, i nema opcije da mu kažem, ..slušaj ja ti koristim ZoneAlarm jel to OK?

Nakon toga probao sam Comodo internet security (free) ali on pak ne staje sa "češljanjem" diska. Jednom sam ga pustio da sve pregleda misleći da tako treba i to je trajalo i završilo ..da bi sutradan opet počeo sve skenirati da sam rekao ajd i ti odjaši s mog računala pa vratio ZoneAlarm i stavio AVG (free) i evo već par sati gledam u taj AVG i ne sviđa mi se, možda i radi dobro ali mi se ne sviđa.

Vidim tu da su pojedini kupovali preko ebay Bitdefender internet security i čitao ono da će licenca nestati za pola godine pa me zanima jer je prošlo pola godine ..radi li još Bitdefender jer bi ga probao sa licencom na godinu dana. Vidim da ima i Bitdefender (free) ali nema firewall a ne znam kako bi funkcionirao sa ZoneAlarm

E da, kad sam išao malo tražiti jeli ključ ok pojavile su se youtube snimke koje obećavaju besplatne licence, jeli ta ekipa sa ebaya ustvari prodaje to isto ili kako to ide?
Neqael je offline   Reply With Quote