View Single Post
Staro 19.01.2017., 17:41   #29
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Schumi je imao 2-3 ekscesa u cijeloj karijeri, Hamilton takve gluparije radi u svakoj sezoni i trci, samo suptilno.

Molim te da prolistas, a ima toga jako puno jos.

http://www.newstalk.com/The-charitab...el-Schumacher-
2-3 ekscesa??

Samo 5 velikih izvučem iz glave kojih se sjećam, a sigurno se može izvući još toga da se ide detaljnije kopati po povijesti.

I C. Ronaldo je strašan dobrotvor i svaka mu čast na tome. Na terenu baš i nije reprezentativan primjerak fair play igrača. Poanta?
Dobar je čovjek, pa je legenda? Ja ga pamtim kao šupka za volanom.

Citiraj:
A Hamilton vozi kociju zadnjih par godina??! Pa Mercedes ima dominantniji bolid danas nego je tada imao Ferrari.
Ma nemoj? Ne vidim da je neki konstruktor imao razliku u bodovima toliku kao onda Ferrari, sve dok 2010. nisu uveli 25 i 18 umjesto 10 i 8 bodova.

Citiraj:
bas nedavno sam negdje gledao kratki video kada su intervjuirali tko je po njihovom misljenju najbolji vozac F1 ikad. Svi su rekli Schumacher. Hamiltona nisu ni spomenuli, jedino netko kad su ga pitali zasto to misli i sto sa Hamiltonom.

a odgovor je bio: Schumacher je izricito aktivno sudjelovao na razvoju bolida stalno, dok za Hamiltona govore da lik jednostavno dodje i ode. Rosberg je kontra toga bas aktivno isto sudjelovao u razvoju.
I u Schumacherovo doba je bilo vozača koji su bili bolji od njega. Danas ima vozača koji su bolji od Hamiltona. Jedina razlika je ta što ne voze isti bolid.

Po ovim tvojim kriterijima, onda bi Lauda bio najbolji, još je više visio u garaži i sudjelovao u podešavanju bolida.

Citiraj:
i druga napomena, je da je Schumacher u svojim najboljim danima digao svoju fizicku spremu na tu razinu da mu nitko nije mogao konkurirati i nakon njegove ere su svi poceli jako raditi na svojoj fizickoj pripremi.
Apsolutno nebitno. Svi su mogli izdržati utrku.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline