View Single Post
Staro 07.11.2005., 13:17   #41
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Znaci Fleks (citaj: freak :clap: ) kaze da je Sharkoon najtisi vent, i da Akasa super radi svoj poso. Mene sad zanima Cooltekova izolacija i da li se to isplati kupovat.. evo moje situacije: imam na boku kucista rupu (Sharkov prozor), koju sam zatvroio pleksiglasom al ostavio sam 120mm rupu za vent koji sam iznutra pricvrstio da puse drito po hladnjaku graficke..na joj je plavi pasivni Zalman.. no nedavno sam kupio 9800SE koju sam modao u Pro i zakljucio da se sad vise grije i dao jos 50kn (pa di puklo) za ono ZUJALO koje se zasarafi na bok tog hladnjaka.. da sam znao na kojem principu se to pricvrsti sam bi si to napravio za panje para..no dobro. Sad ga imam, i iskreno SVIDA mi se , al je peder glasan..naravno ak stavim na 5V onda je OK. no ja planiram nekak zuvcno izolirat case vec duze vrijeme i nikak da se odlucim za metodu.. pa me zanima, da li bi kupnjom ovog Coolteka mogo dobiti tisinu kad nafrljim tog bocnog zalmana..s obzirom da je rupa odma do njega i jos jedan 120mm Glacial izmedu?
Ako NE, kupit cu 80mm od Glaciala ili Sharkoona (da vidimo kolko Fleks zna a kolko laprda ) i stavit ga na grafu umjesto ovog zalmanovog venta..