Narcos, pogledao usprkos činjenici da glavni glumac ima iritantni "brazilski" naglasak. To mi je paralo uši cijelo vrijeme, ali kad nešto započnem gledat onda to i dovršim. Uglavnom, oni koji su pogledali ikakav dokumentarac o Escobaru ne trebaju gubit vrijeme na ovo.
Nastavak sa Cali cartelom me više interesira jer je manje bio u fokusu od Escobara.
Mr. Robot, na momente isforsirano, ali ima dovoljno situacija da se upitaš šta je stvarnost, pa prolazna ocjena.
OA mi je OK

, neobična, ima potencijala, još uvijek ima puno otvorenih pitanja tako da čekam drugu sezonu za konačni sud.
Stranger Things, ok, zanimljivo, svegeneracijska zabava.
Taboo mi se sviđa, ali tek je počelo i još uvijek stigne otić u krivom smjeru. Mogli bi malo obratit pozornost kad im glavni glumac u jednom kadru ima prljav kaput, a u drugom kao da mu ga je sa kemijskog poslalo.
Uglavnom, nekad je bila sramota sa velikog ekrana završit na mali, ali to je stvar prošlosti, produkcijski je manje zahtjevno, više isplativo i na kraju šta je bitno kvalitetniji proizvod. Od pustih filmova svake godine, ne pamtim da su više od dva naslova vrijedna ponovnog gledanja.