Evo napokon primirija ovaj svoj Gnjidabyteov G1 odron.
Slikovnica ispod
Moja grafa (tj. hladnjak)
Temp. u Furmark odronu 11. min (buka lomi uši), ni u igrama grafa nije puno bolja (datum 11.10.)
Fractal R4 kejs ima 4x14cm ventove na 1200rpm (prednji i donji upuhuju, a stražnji i gornji ispuhuju zrak) - za qurac očito -.-
Tija spustit voltaže (Sapphire drxx, MSI afterkurcer...) - e ne može zaključali smo je!
Prčkat po BIOSU? hmm da ne bi, grafa pod garom, a koje sam sriće....
Ali nova žrtva na pomolu ovaj tjedan - napokon
Naravno proizvod EOL, nigdi nać info jel to paše na moju grafu, vidim na slici savijeno nešto alu rebara, na kraju riskiram - pa nek šalje i ciglu unutra
Na kraju sve pohvale prodavaču, počastija me poštarinom, EKWB bakreni podložak za R9 280X i VR003 mounting kit (za nVidija grafe) dobija gratis, ciglu je izostavija iz pošiljke...
Rezultat Furmark smeća (10min. danas - jest da je zima, ali grijana je soba), buka poprilično manja...
Nek sad Xulos likuje kako nije to to (out of the box), ali mora sam nekako rješit problem jer đubre nikako da crkne (grafa naravno, ne kolega

)
Jedina pohvala Gnjidabyteu je šta nema jamstvenih naljepnica, šta se tiče ostalog nek bankrotiraju (ali ne prije 12.2018. - do tad mi traje gara

)
EDIT Bekplejt sam ostavija na grafi, i ježiće (alu heatsinkove) sam namonitra na VRM/memorijske čipove