Tema: Košarka
View Single Post
Staro 18.01.2017., 20:00   #1066
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
to je za ove kaj se loze na prvu pobjedu od 5 susreta...ja kad nesto imam sa 20% uspjesnosti, pokrijem se usima i sutim
Ajde dragi Davore, nemoj da izvlačimo još neke serije pobjede i poraza

Citiraj:
sto se tice nba, ne stignem sve pratit, ali pogledam cavse i philu uvijek, a bullse i thunder uglavnom ak imam vremena
Pratim i ja najviše Philu. Počeo zbog Šarića, ali svakako preporučam pogledati pokoju tekmu zbog Embiida. Dečko je zvijer. Nema pozicije koju ne može igrati, a bome niti braniti. Uz to efikasan i sa tih 20 i kusur mintu akoej dobiva, i ne igra b2b tekme. Budu li ga pustili s lanca nakon ASW kako su najavljivali, njegovi snovi o 8. poziciji možda i ne budu nedostižni. Zaobiđu li ga ozljede to je next big thing u NBA.

Šarić, obzirom na sve uglavnom vrlo dobar. Loš FG i loša obrana su trademark skoro svih rookija, to mu ne treba prestrogo gledati. Borac je, dobiva minutei popravit će se s vremenom, ima sve predispozicije postati vrlo dobar igrač.

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Imali su i Cavsi crnu rupu prije. Mislim da je vrijeme da odustaneš od ovog tipa komentara.
Mah, ne bu se desilo

Citiraj:
Ja svaki tjedan gledam na sport klubu sve što prenose, plus skidam tekme pa gledam s komentarima. Ove godine su i GSW i Cleveland još veći favoriti za finale.
Jesu, definitivno. Istok je tradicionalno slab i ne bude li preslagivanja do kraja ovog trade perioda, Cavsi su sigurna oklada za finale.

Citiraj:
Toronto je ok, ali imaju jasan limit i lošiji su od Cavsa.
Eventualno bi ih Toronto mogao namučiti ako fakat dovedu Milsapa kao što se šuška, ali sumnjam da će biti ozbiljna prijetnja.

Citiraj:
Boston je odlična momčad, ali nemaju šanse protiv Cavsa, a teško iprotiv Toronta.
Ako uspiju dovesti Noela, to bi značilo tih 3-4 pobjede više i da budu izazivač Clevelandu.
Slažem se.

Washington ima ok igru, ali su ograničeni. Wall mi se nikad nije sviđao, sada mi je žao što je uopće dobio priliku, Arenas je bio puno bolji vođa i bolji igrač. Da nije zeznuo koljeno, Wall-a ne bi ni birali. Jebeš igrača koji svaku treću pogodi nešto s poludistance.
Ostatak solidan, ali ništa posebno osim Beal-a, koji je solidna dvojka ali ništa više.
Citiraj:
Uvjerljivo najveće iznenađenje je Embiid. Čovjek je strašan i užitak ga je gledati. Pokretan, dribler, dodavač, bloker, umjetnik sa 7 ft.
Jep, već sam ga nahvalio gore, nema što ne može s loptom. Tko voli košarku, obavezno čekirati

Citiraj:
Ako Cavsi ne rode neku dobru jedinicu ili dvojku, bojim se da je GSW uvjerljivi favorit. Ili ako ne dođe do ozljeda.
Eh, oko ovog nisam siguran. Ima GSW još puno posla za uklopit KD-a. Za soatatk lige su prejaki kako god okreneš, ali za Cavse...Na Božić su dobili po piksi zbog glupog Diurantovog forsanjaa izolacija u 4Q kakve se nikako ne uklapaju u igru GSW. Srećom pa je Green popizdio nakon poraza od Memphisa, a i Curry je očito odreagirao. jednosatvno, KD mora imati puno manje loptu u rukama, a Curry voditi igru. Kad je on agresivan i diktira, igra P&R s Greenom to je jako teško braniti. Samo će KD morati prihvatiti da pokoji put stoji u kutu i gleda dečke kako se igra

Zadnjih mjesec dana, Curry više ima loptu u rukama, više šutira, manje ima Durantovih izolacija i sve skupa bolje izgledaju. Poslože li se, bit će prejaki. Ne uspiju li posložiti hijerhiju momčadi i igre do playoffa mogli bi upasti u probleme i prije finala.

Na zapadu ništa puno novog, Spursi se tek zagrijavaju, OKC služi kao Russov TD izlog, Clippersi opet muče muke s ozljedama. .. Jedino Rocketsi sjajno izgledaju. D'Antoni je dao ključeve Hardenu, stavio ga na PG-a, i ovaj fantastično vodi momčad. Po tricama šiju GSW, Gordon je ispao sjajan asset.

Rocketsi su na 3. mjestu, Harden 3. strijelac i 1. asistent, čak je ponešto i u obrani bolji. Svaka čast, što se mene tilče dajte mu MVP. Voli bih da Rocketsi pomrse barem nekim favoritima račune.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
U debatama na forumu imaš debelo manje uspješnosti od 20% pa ne vidim da popustaješ

BTW

NBA treba više ovog