Citiraj:
Autor vorda22
to je za ove kaj se loze na prvu pobjedu od 5 susreta...ja kad nesto imam sa 20% uspjesnosti, pokrijem se usima i sutim 
|
Ajde dragi Davore, nemoj da izvlačimo još neke serije pobjede i poraza
Citiraj:
sto se tice nba, ne stignem sve pratit, ali pogledam cavse i philu uvijek, a bullse i thunder uglavnom ak imam vremena
|
Pratim i ja najviše Philu. Počeo zbog Šarića, ali svakako preporučam pogledati pokoju tekmu zbog Embiida. Dečko je zvijer. Nema pozicije koju ne može igrati, a bome niti braniti. Uz to efikasan i sa tih 20 i kusur mintu akoej dobiva, i ne igra b2b tekme. Budu li ga pustili s lanca nakon ASW kako su najavljivali, njegovi snovi o 8. poziciji možda i ne budu nedostižni. Zaobiđu li ga ozljede to je next big thing u NBA.
Šarić, obzirom na sve uglavnom vrlo dobar. Loš FG i loša obrana su trademark skoro svih rookija, to mu ne treba prestrogo gledati. Borac je, dobiva minutei popravit će se s vremenom, ima sve predispozicije postati vrlo dobar igrač.
Citiraj:
Autor Gilbert5
Imali su i Cavsi crnu rupu prije. Mislim da je vrijeme da odustaneš od ovog tipa komentara.
|
Mah, ne bu se desilo
Citiraj:
Ja svaki tjedan gledam na sport klubu sve što prenose, plus skidam tekme pa gledam s komentarima. Ove godine su i GSW i Cleveland još veći favoriti za finale.
|
Jesu, definitivno. Istok je tradicionalno slab i ne bude li preslagivanja do kraja ovog trade perioda, Cavsi su sigurna oklada za finale.
Citiraj:
Toronto je ok, ali imaju jasan limit i lošiji su od Cavsa.
|
Eventualno bi ih Toronto mogao namučiti ako fakat dovedu Milsapa kao što se šuška, ali sumnjam da će biti ozbiljna prijetnja.
Citiraj:
Boston je odlična momčad, ali nemaju šanse protiv Cavsa, a teško iprotiv Toronta.
Ako uspiju dovesti Noela, to bi značilo tih 3-4 pobjede više i da budu izazivač Clevelandu.
|
Slažem se.
Washington ima ok igru, ali su ograničeni. Wall mi se nikad nije sviđao, sada mi je žao što je uopće dobio priliku, Arenas je bio puno bolji vođa i bolji igrač. Da nije zeznuo koljeno, Wall-a ne bi ni birali. Jebeš igrača koji svaku treću pogodi nešto s poludistance.
Ostatak solidan, ali ništa posebno osim Beal-a, koji je solidna dvojka ali ništa više.
Citiraj:
Uvjerljivo najveće iznenađenje je Embiid. Čovjek je strašan i užitak ga je gledati. Pokretan, dribler, dodavač, bloker, umjetnik sa 7 ft.
|
Jep, već sam ga nahvalio gore, nema što ne može s loptom. Tko voli košarku, obavezno čekirati
Citiraj:
Ako Cavsi ne rode neku dobru jedinicu ili dvojku, bojim se da je GSW uvjerljivi favorit. Ili ako ne dođe do ozljeda.
|
Eh, oko ovog nisam siguran. Ima GSW još puno posla za uklopit KD-a. Za soatatk lige su prejaki kako god okreneš, ali za Cavse...Na Božić su dobili po piksi zbog glupog Diurantovog forsanjaa izolacija u 4Q kakve se nikako ne uklapaju u igru GSW. Srećom pa je Green popizdio nakon poraza od Memphisa, a i Curry je očito odreagirao. jednosatvno, KD mora imati puno manje loptu u rukama, a Curry voditi igru. Kad je on agresivan i diktira, igra P&R s Greenom to je jako teško braniti. Samo će KD morati prihvatiti da pokoji put stoji u kutu i gleda dečke kako se igra
Zadnjih mjesec dana, Curry više ima loptu u rukama, više šutira, manje ima Durantovih izolacija i sve skupa bolje izgledaju. Poslože li se, bit će prejaki. Ne uspiju li posložiti hijerhiju momčadi i igre do playoffa mogli bi upasti u probleme i prije finala.
Na zapadu ništa puno novog, Spursi se tek zagrijavaju, OKC služi kao Russov TD izlog, Clippersi opet muče muke s ozljedama. .. Jedino Rocketsi sjajno izgledaju. D'Antoni je dao ključeve Hardenu, stavio ga na PG-a, i ovaj fantastično vodi momčad. Po tricama šiju GSW, Gordon je ispao sjajan asset.
Rocketsi su na 3. mjestu, Harden 3. strijelac i 1. asistent, čak je ponešto i u obrani bolji. Svaka čast, što se mene tilče dajte mu MVP. Voli bih da Rocketsi pomrse barem nekim favoritima račune.
Citiraj:
Autor Drug Brko
U debatama na forumu imaš debelo manje uspješnosti od 20% pa ne vidim da popustaješ 
|
BTW
NBA treba više ovog