Imali su i Cavsi crnu rupu prije. Mislim da je vrijeme da odustaneš od ovog tipa komentara.
Ja svaki tjedan gledam na sport klubu sve što prenose, plus skidam tekme pa gledam s komentarima. Ove godine su i GSW i Cleveland još veći favoriti za finale.
Toronto je ok, ali imaju jasan limit i lošiji su od Cavsa.
Boston je odlična momčad, ali nemaju šanse protiv Cavsa, a teško iprotiv Toronta.
Ako uspiju dovesti Noela, to bi značilo tih 3-4 pobjede više i da budu izazivač Clevelandu.
Washington ima ok igru, ali su ograničeni. Wall mi se nikad nije sviđao, sada mi je žao što je uopće dobio priliku, Arenas je bio puno bolji vođa i bolji igrač. Da nije zeznuo koljeno, Wall-a ne bi ni birali. Jebeš igrača koji svaku treću pogodi nešto s poludistance.
Ostatak solidan, ali ništa posebno osim Beal-a, koji je solidna dvojka ali ništa više.
Jazz je super posložena momčad, iako ih mrzim gledati.
Atlantu volim gledati, ali isto su ograničeni. Fascinira me kako je Bulldozer uklopio Howarda da bude sretan a da ne kenja sa napadima iz posta. Frajer je uvjerljivo najsnažniji centar, u borbi za poziciju je dominantan.
Minnesota je smiješna ekipa, Rubio, Lavine i Wiggins su koma, smješni igrači. Bez obzira što imaju neke kvalitete, ograničeni su i nezreli. Kad vidim da Rubio ima 13 milja za ov+u sezonu...
Uvjerljivo najveće iznenađenje je Embiid. Čovjek je strašan i užitak ga je gledati. Pokretan, dribler, dodavač, bloker, umjetnik sa 7 ft.
Čak je i Šarić proigrao, iako je u obrani 1:1 užasan, kao i naš Bojan.
Ako Cavsi ne rode neku dobru jedinicu ili dvojku, bojim se da je GSW uvjerljivi favorit. Ili ako ne dođe do ozljeda.