King, Prince, Chieftain i tako dalje, to su sve bezvezne postavke, da ne kazem za DJECU i KUĆANICE.

Civ je izazov samo na najvecoj težini, i to ne zato sto je AI inteligentan, nego zato sto vara.

Uvijek bilo.
Citiraj:
Autor Renesis
Eto i ja sam "probao" i cini se ko pomak nabolje. Ako sam dobro skuzio, vise nema potrebe ici super tall sa 2-3 grada, nego se isplati raditi gradove. Civics je sada kompleksniji i moze se svasta iskombinirati. ja sam tek dosao do prvog spijuna, i ulovio sam jednog spijuna koji je kod mene krao. Za njega sam dobio 2 luxury resorucea, open border i ~300 golda.
Zanimljivo je i sa districtima, posto se sada ne hvata svaki wonder nego vec treba birati da kasnije ne postane pretijesno
jos moram skuziti kako kupiti sve gradevine sa zlatom?
|
Nije to ništa novo za Civ serijal. I Civ 5 je krenuo tako, tek nakon svih patcheva i ekspanzija je ICS propao. I bolje. To je poprilicno mutava i dosadna strategija, nikakvo razmisljanje nije potrebno za uzeti Liberty i nakrkati gradove sto gušće, bez obzira na kvalitetu lokacije. Kad imaš samo 4 grada, onda ćeš dobro paziti gdje ces ga postaviti, ako promasis naftu, ugljen, planinu, rijeku i sl. onda si se sjebao.
Ima Civ 6 potencijala, može lako.biti dobra igra, ali tek nakon bar dvije ekspanzije. Dotad igram Civ 5 Complete s nekim od mnogobrojnih modova.