View Single Post
Staro 17.01.2017., 08:18   #21
Nybelung
Guest

King, Prince, Chieftain i tako dalje, to su sve bezvezne postavke, da ne kazem za DJECU i KUĆANICE.
Civ je izazov samo na najvecoj težini, i to ne zato sto je AI inteligentan, nego zato sto vara. Uvijek bilo.
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
Eto i ja sam "probao" i cini se ko pomak nabolje. Ako sam dobro skuzio, vise nema potrebe ici super tall sa 2-3 grada, nego se isplati raditi gradove. Civics je sada kompleksniji i moze se svasta iskombinirati. ja sam tek dosao do prvog spijuna, i ulovio sam jednog spijuna koji je kod mene krao. Za njega sam dobio 2 luxury resorucea, open border i ~300 golda.

Zanimljivo je i sa districtima, posto se sada ne hvata svaki wonder nego vec treba birati da kasnije ne postane pretijesno

jos moram skuziti kako kupiti sve gradevine sa zlatom?
Nije to ništa novo za Civ serijal. I Civ 5 je krenuo tako, tek nakon svih patcheva i ekspanzija je ICS propao. I bolje. To je poprilicno mutava i dosadna strategija, nikakvo razmisljanje nije potrebno za uzeti Liberty i nakrkati gradove sto gušće, bez obzira na kvalitetu lokacije. Kad imaš samo 4 grada, onda ćeš dobro paziti gdje ces ga postaviti, ako promasis naftu, ugljen, planinu, rijeku i sl. onda si se sjebao.

Ima Civ 6 potencijala, može lako.biti dobra igra, ali tek nakon bar dvije ekspanzije. Dotad igram Civ 5 Complete s nekim od mnogobrojnih modova.
  Reply With Quote