View Single Post
Staro 07.11.2005., 06:12   #33
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Re: tata dobio AUTO da da ! look here

Citiraj:
Originally posted by Darth Revan mozda nije mjesto ali jebiga moramse pohvalit dobio sam auto, i to ne bilo koji nego Suzuki Swift.. sad sam ful uzbudjen i moram ga ic vozikat okolo.
Cestitam.

U danasnje vrijeme podilazenja trendovima i stvaranju za moj ukus pre agresivnih i predimenzioniranih karoserija, posebno na vecim modelima ... ovaj Swift ima bas elegantnu karoseriju. Na svoj nacin, cak i uz fine naznake klasike.

Unutrasnjost je isto bas decentna a opet atraktivna. Cini se na prvi pogled da ni materijali nisu losi?

Puno sretnih sati za volanom i suprotno toliko u servisu.

Ovo me sad sjetilo na jednu anegdotu vezanu izmedju ostalog za Swift modele.

Napomena , ova horror prica ima veze samo sa STARIM modelima!

Kao sto stariji medju vama znaju, za vrijeme Markovich carinskih olaksica - epizode ... cak i oni koji nisu vozili aute iz carapa su izvukli lovu kako bi iskoristili tu priliku i kupili novu makinu ili nekog atraktivnog polovnog ultra sportasa preko grane.

I tako su doleprsali razni GTI malisani na nase ceste, pre jaki za vozace koji su bili ili pre mladi sa nikakvim vozackim stazom ili vozaci naviknuti na daleko tromije motore i sasvim nespremni na istom kupljenog laganog trkaca.

Medju sampionima pero~lake kategorije carovala su tri modela : Civic, Swift i CRX (model 1989)

Kako su uz zavaravajuce odlike ovih modela koje sam vec spomenuo ... najcesce vlasnici postajali bas najmladji vozaci, nije
dugo trebalo da postanu sampioni stranica Crne kronike

Draskoviceva/Trauma ... na poznatom odjelu sportskih ozlijeda kruzila je cak i sala medju osobljem da ga preimenuju u Swift/Civic odjel, toliko je bilo nesreca !

Silom prilika, na istom odjelu, prijatelj je lezao pored mladog decka vlasnika pojacanog GTI Swifta koji je upravo koji dan prije usmrtio prijatelje na straznjim sjedalima a isto tako i svoju buducu koja je sjedila do njega

Nekim cudom - imajuci na umu kvalitetu te karoserije, koju su mnogi limari zvali papirnatom te stupnju udesa i brzine sa kojom su se unesrecili - on je ostao ziv i sa relativno laksom traumom.

No njemu je bilo potpuno svejedno kad ce biti otpusten na kucnu njegu, dapace, bolnica mu je postala neka vrsta oaze.

Em su ga cekali roditelji poginulih koje nije imao snage ni pogledati + tuzbe i citava kolekcija prometnih prekrsaja.

Nakon toga sam bacio oko na jace modele spomenutih aktera ove price i zaprepastio se nesrazmjerom tezine samih vozila naspram konjaze, te tadasnjom, vrlo krhkom strukturom/karoserijom koja tek nije mogla ni pod razno parirati svemu opisanom.

Doslovno kao da na jedan manji camac gumenjak stavim neki sportski Evinrude/Johnson i potencijal je ne plovidba vec letenje

Cak je taxista sa dugim stazom, prijateljev prijatelj, takodjer precijenio svog malisana i sfuko se u velikom stilu.

Ovog ce se sigurno sjetiti i neki drugi osim mene.
Visage je offline   Reply With Quote