View Single Post
Staro 16.01.2017., 16:06   #220
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
Lagano ušao u četvrtu godinu sa Optomom HD25 koja je bila tu negdje sa Benq w1070, pitam se šta se od današnjih modela preporučuje do 6-7kkn? Poboljšanja neka drastična u odnosu na HD25 ?
Obično sam mijenjao čim se neka od rezolucija ustoličila, prvi je bio 800x600 () 720p pa 1080p.... Vidim nema ništa od 1440p/2160p rezolucije
o pa Shokre, ziv si, jos te sluzi Optimica, ha? Iskreno, nesto pametno za preporuciti bas i nema, mozda ove zadnje serije benq-a i optome, ali to ces morati po reviewima malo sam odluciti.
A osjetniji napredak bi ti bio cifre od 15-20k kn za projektor, pa i vise.
Jedan JVC ili Epson bi ti bio osjetan napredak

Citiraj:
Autor zokisan Pregled postova
Osim na organe, i na pokućstvo. Poslije svakog korištenja potrebno je temeljito preslagivanje i vraćanje stvari na svoje mjesto (posebno slika i sitnijeg inventara).
Ali i dalje imam onaj problem s prostorom pa sam se nedavno odlučio na konačnu prodaju i projektora i SVS-a...a poslije i ostalih zvucnika. Jebga. Projektor mi ima 227 sati u godinu i pol, to sve govori.
ala, pa to ce ti se upljesniviti od stajanja, daj ti to radje prodaj nekome tko ce uzivati u tome, evo dogovori se s igorom i rijeseno.

Ja imam BIC F12 sub, super povoljan, a isplivao kao odlican sub u rangu sa svime duplo i troduplo vece cijene. Ovaj uspijeva toliko nisko odsvirati da ga "osjetim" a ne "cujem" ako me kuzite. samo to je pri takvim glasnocama da onda mi pocne sve zivo vibrirati

i sad jednostavno razmisljam da kompletno eliminiram sub iz kina jer mi i sami zvucnici daju dovoljno basa, a opet ne toliko da mi budi cijelu kucu i susjedu.
Gabre je offline   Reply With Quote